2777
2789
عنوان

خانومایی که متاهل هستین بیاین🌼

643 بازدید | 61 پست

من فکر میکنم ازدواج خیلی یه زن رو محدود میکنه

بعضی وقتا میگم اگه بخوام ازدواج کنم دیگه نمیتونم مثل یه ادم مجرد خوش بگذرونم و هدف هامو دنبال کنم

از اینکه برای یه مرد از خودگذشتگی کنم بدم میاد

حتی بچه هم مسئولیت داره و باید خیلی فداکاری کنی 

پس زندگی خودم چی؟

شما همچین دیدگاهی ندارین؟

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

برای همین باید یه دوست و همراه انتخاب کنی که بقیه ی عمرتو باهاش سپری کنی، نه یه شوهر!

باید طرفتو خوب بشناسی که محدودت نکنه و درمورد هرچیزی با همفکری و درک همدیگه تصمیم بگیرید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بعد هم سن و سال هامو میبینم واسه عشق یه مرد ذوق میکنن انگار به جز این چیز دیگه ای تو ازدواج نمیخوان واسم عجیبه نمیگم اینکه کسی عاشقت باشه خوب نیست اتفاقا حس قشنگیه ولی ایا کافیه؟فکر کن یه نفر نه صد نفر عاشقت باشن چه اتفاق خاصی میوفته مگه

...

دارم درکل نظرم اینه که مجردی متاهلی هرکدوم لذت خاص خودشو داره باید به وقتش کلی خوش بگذرونی از مجردی ...

هرکدومشون ی عشقی دارن و ب قول شما مجردی تا یه زمانی دلو میزنه ولی خداروشکر متاهلی فعلا دلمو نزده

خب مشخصه محدودیت میاره...من با این که شوهرم تو بچه داری خیلی کمک می کنه اما همچنان برام محدودیته...همین که شغلم رو کنار گذاشتم تا از آب و گل دربیان بعد دوباره سر کار برم خودش محدودیته و خیلی چیزای دیگه مسئولیت که میاد دیگه مثل سابق برای خودت نیستی.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا