2777
2789
عنوان

مامانا میاین

121 بازدید | 16 پست

نوزاد من  نزدیک پنج ماهشه 

من یه چیزی که فکرمو خیلی مشغول کرده 

خوابشه 

شب از ساعت هشت بهونه میگیره خوابش میاد 

خوابش میبره تا صبح ساعت پنج شش 

تو طول روزم دو ساعت بیداره نیم ساعت میخوابه اونم با نق نق 

به نظرتون طبیعیع 

میترسم مشکلی داشته باشه

خداراشکر کاربریم برگشت😁😍 ولی اون کاربریم فعلا اخطار نارنجی گرفت 🤕😜😬

نه عزیزم چه ترسی اکثر میگن بچه وقتی میخاد رشد کنه میخابه ولی برای اطمینان یه ازمایش برای تیروئیدش بده

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
نه عزیزم چه ترسی اکثر میگن بچه وقتی میخاد رشد کنه میخابه ولی برای اطمینان یه ازمایش برای تیروئیدش بد ...

تیروییدو که همون اول گرفتن مشکلی نبود 

اخه تو شکمم زیاد میخوابید 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروییدو که همون اول گرفتن مشکلی نبود  اخه تو شکمم زیاد میخوابید 😕

خوب بذار بخابه بقیه حرکاتش عادیه ولی مشکلی نیست نهایتا تیروئید که اونم میگی مشکلی نداشته ولی باپزشکت مشورت کن

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
خوب بذار بخابه بقیه حرکاتش عادیه ولی مشکلی نیست نهایتا تیروئید که اونم میگی مشکلی نداشته ولی باپزشکت ...

نه تا بیداره سرحاله بازی میکنه 

چقدر خوابش خوبه بچه ی من هی بیدار میشه جیغ میزنه گریه میکنه نمیخوابه دیوونم کرد

والله اینم تو طول روز همینه موقعیکه خوابش بیاد مادرو پدر نمیشناسه😕

والله اینم تو طول روز همینه موقعیکه خوابش بیاد مادرو پدر نمیشناسه😕

خب کاملا بچه طبیعیه خداراشکرکن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نه تا بیداره سرحاله بازی میکنه 

پس بابا ولش کن دختر چکارش داری ولی عوضش بزرگتر بشه میای تاپیک میزنی بچه امخیلی شیطونه چیکارش کنم 😂😂باور کن بچه اگه اول اروم باشه بعد تو بزرگیش از دروار راست بالامیره

پسرمنم والا اینقد اروم‌بود و میخوابید ک همش میگفتم نکنه ک‌مشکلی داره ولی چشم‌روز بد نبینه از واکسن ۴ماهگی ب بعد از ۲۴ اگه ۱۲ساعت بخوابه شبا ساعت ۱۱ میخوابه سر ساعت ۷ بیداره روزم‌ک ده دیقه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ولی بهش شیر بده قندش نیفته

شیرش که مرتب میدم 

یکسره تا صبح که نمیخوابع دو ساعت به دوساعت بیدار میشه 

که شیرش میدم خواب میره ولی اگه هوشیار بشه دیگه نمیخوابه