2777
2789
عنوان

نامزدم میگه حق طلاق و به من نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 137 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حق طلاق میخواستم ولی بهم گفت چون احساسی عمل میکنی ممکنه هفته ای هفت بار طلاق بخوای بگیری، منم دی ...

😂😂😂😂😂

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

منم حق طلاق میخواستم ولی بهم گفت چون احساسی عمل میکنی ممکنه هفته ای هفت بار طلاق بخوای بگیری، منم دی ...

از این حرفای بیخود مردا

چی چیو احساسی عمل میکنی

مگه ناقص العقلیم که زندگیمونو راحت از هم بپاشونیم

بعدم انگار با همون حق طلاقم راحته جدا شدن🙄

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یکی از پسرهای اقوام ماهم کع اتفاقا پسر خیلی خوبی بود بعد از عقد به خانمش حق طلاق داد بعد یک مدت خانمش ازش طلاق گرفت و رفت با یکی دیگه ازدواج کرد و الان اون آقا داره مهریه را به صورت قسطی پرداخت می‌کنه 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
حتما نباید به مشکل و طلاق برسه تا بفهمه دو روز که زندگی کنه خودش میفهمه داشتن اون حق چه اسایش و امنی ...

با مهریه خوب هم میشه.امذ داشتن این حق واقعا نعمته

من‌که خانوادم اجازه نمیدن 

مهریه کلا نمیگیرم ولی حق طلاق و میخام اون اصن مشکلی با مهریه نداره هرچی بگم فقط میگه حق طلاق نه

عزیزم یک نصیحت خواهرانه بهت میکنم من مهریم سنگین بود جداشدم هیچی نگرفتم چون نه چیزی داشت ونه میتونست بده  الان هم شرط برای ازدواج یاحق طلاق یا زدن سه دانگ خونه قبل از عقده

یکی از پسرهای اقوام ماهم کع اتفاقا پسر خیلی خوبی بود بعد از عقد به خانمش حق طلاق داد بعد یک مدت خانم ...

چه کار بدی کرده 

باید موقع عقد حق طلاق بدن اگه میخوان اونم با مهریه کمتر نمی‌شود هر دوش با هم 

از این حرفای بیخود مرداچی چیو احساسی عمل میکنیمگه ناقص العقلیم که زندگیمونو راحت از هم بپاشونیمبعدم ...

اینو قبول دارم طلاق حالا چه از سمت مرد باشه چه زن خیلی سخته😑چه پروسه طولانی باید طی بشه که اونم شاید اخرش به سرانجام نرسه..

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

اگه خیلی برات مهمه بهم بزناما اگه مهم نیست که هیچی ادامه نده بعدا شاید ضمن یه عقد دیگه ای تونستی وکا ...

اخه دوساله باهمیم ولی اگه حق طلاق و نده قطعا جدا میشم ولی خیلی سخته