روانین یکی هم مثل اون الان داشتم باهاش دعوا میکردم
من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برایرشدبایدرنجبکشید🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برایرشدبایدرنجبکشید🤍
انگار مثلا من الان بیام تاپیک فیک بزنم بگم من دختر آیلان ماسکم، چ ضرری برا بقیه داره ک باید حتما رو بشه حرفم فیک بوده😅😅
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
اره گویاکامل تعلیق شده الان دیدم بادوتااکانت خودش ک مثل هم بودموضوعاتش لورفت
چقدر عوضی آن. ندیده نشناخته مدیون این همه آدم میشن . من خیلی وقتا ناراحت شدم استرس گرفتم حتی از،بعضی تاپیک ها . یعنی ارزش داره بیای از خودت قصه بسازی یه ملت رو ناراحت کنی . چقدر بیشعورن
مثلا اغلب پربازدیدها هفتاد صفحه به بالاس همشو میخونن بعد یجا گیر میدن این به این دلیل و فلان دلیل ...
من پر بازدیدایی مثل عجیب ترین خسیس ترین این مدلی ها ذخیره میکنم کم کم میخونم زمانی که نت ملی بود کلی تاپیک از سال هزاروچهارصد داشتم اون موقع افسردگی شدید داشتم دیگه همشون رو خوندم دوتا تاپیک خسیس ترین بود یک تاپیک بود بیست نفر با یک مرغ ،یک تاپیک بود که دختر عمه اش سینه کامل برداشته بود نخورده بودش ،تاپیک هشتاد وهشت کیلو گوشت یک تاپیک هم واسه پارسال بود که واسه خاله شوهرش قیمه فرستاده بود خاله واسشون سبزی پلو باتن ماهی همه این ها رو خوندم
واقعا به شخصه خودم رو درگیر مجازی نمیکنم که چی یعنی چی خب
تو ذهنم یه خانم رو تصور میکنم با عینک های بزرگ رو مبل مثل کارگاه نشسته ا صب تا شب مثل کارگاه ها کاملا بیکار که جایی مثل نی نی سایت رو جدی گرفته سعی داره دست کسی رو ،رو کنه
دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤
من فقط باخودم میگم چقد حوصله دارناینو تگ میکنن میگن فلان چیزو گفته تعلیقش کنین!!!بابا بتوچه تاپیک ف ...
🤣🤣🤣 مخصوصا اون کاربر یاسی
از صبح تا شب سرکاره گویا جمعهها تعطیله میاد به من میگه فیکی 🤣🤣😌 اونم فقط جمعه ها