ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره کاملا مشخصه یه بچس که از تخیلاته ذهنیش میاد تاپیک میزنه مردمو مسخره گیر آورده تنها راهش اینه اصل ...
فکر کن اومده بود تاپیک زده بود که من یروزه زایمان کردم و الان بیمارستان بستریم و از توی بیمارستان دارم تاپیک میزنم ،بعد کلی هم تعریف کرده بود که زایمان خیلی سختی داشتم
فکر کن اومده بود تاپیک زده بود که من یروزه زایمان کردم و الان بیمارستان بستریم و از توی بیمارستان دا ...
اره دقیقا یادمه منم اون زمان باردار بودم توی تاپیکش گفتم چجوری انقد راحت زایمان کردی بعدشم سری اومدی سایت تاپیک زدی من یه سرما میخورم از زندگی میوفتم خودشو رفیقاش ریختن سرم بهم فحش دادن یعنی یه جوری دلمو شکوندن هنوز یادمه یه مدت بعدشم به من میگفت فیکی منم گفتم هم من عکس از بخیه های زایمانم میزارم هم عکسای سونوگرافیمو برگ های پزشکیم هم تو بزار تا معلوم بشه کدوممون فیکیم تا این حرفو زدم دیگه هیچی نگفت کامنتامم جواب نداد
فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
اره لورفت ۲ونیم ظهر پیام دادمن الان به کاربر الی زنگ زدم بایه کاربری دیگش ک کامل یکی بودن تاپیکاشون ک دادگاهم دنبال کارا درصورتی ۵شنبه ۱۲ دادگاه تعطیل ازاین جهات فهمیدن😂😂😂
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
من خودمم شک داشتم بخلطر کاربری عزیزم اخطارزرد گرفت چون شمارع استخاره دادم بهش
من خودمم شک داشتم بخلطر کاربری عزیزم اخطارزرد گرفت چون شمارع استخاره دادم بهش
چی بگم والا🤦♀️
فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40