2789

آره اگه کارت خوب باشه تمیز درست کنی مدلای مختلف یه پیج اینستا بزنی سفارش میگیری برای تولد مهمونی 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

من خودم برا خودمون و فامیل درست میکنم 

خیلی زحمت داره 

یکی از آشنا هامون اگر دروغ نگه تعریف کرده بود که مثلا مال پارتی ها و مراسم های باغ ها رو میگیره و بیشترین درآمدش 80 ملیون بوده 

دقیقا نمیدونم 80 سود یا 80 بهش دادن برا دستمزد و مواد و همه چیز حتی نمیدونم راست گفته یا نه فقط شنیدم گفتن فلانی که بلاگره فینگر فود هم درست میکنه میفروشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم برا خودمون و فامیل درست میکنم خیلی زحمت داره یکی از آشنا هامون اگر دروغ نگه تعریف کرده بود ک ...

و اینکه قیمت برای یک نفر پک 870 هزار تمنی داره تا پک 1 ملیون 300

این قیمت رو داخل پیچش گذاشته 

من خودم برا خودمون و فامیل درست میکنم خیلی زحمت داره یکی از آشنا هامون اگر دروغ نگه تعریف کرده بود ک ...

منم در نظر دارم که واسه مراسمای بزرگ ادم درست کنه ولی خب دروغم‌نمیگه اگه واسه مراسمای بزرگ درست میکنه

ممکنه یه روز مشتری داشته باشی یع روز نداشته باشی یه شغلی نیس که بگی هر روز درآمد داره

همه ی شغلا اینجوری ان خب

ولی واسه ایام محرم یا عزاداری ام فکر کنم شغل به درد بخوری باشه ممکنه حلوا اینا سفارش بدن

منم در نظر دارم که واسه مراسمای بزرگ ادم درست کنه ولی خب دروغم‌نمیگه اگه واسه مراسمای بزرگ درست میکن ...

خودش  گفته قرارداد با سالن های تولد بسته یا پارتی جشنی بشه به این میگن 

ولی خب اینم باید درنظر گرفت که الان تو این اوضاع اقتصادی ممکنه خیلیا اصلا تولد هم نگیرن چه برسه به میز مزه و سینی فینگر فود اینا معمولا مشتری های خاص خودشو داره

همه ی شغلا اینجوری ان خبولی واسه ایام محرم یا عزاداری ام فکر کنم شغل به درد بخوری باشه ممکنه حلوا ای ...

اره اینم خوبه 

کجا هستی و چند سالته 

الان شاغل هستی 

من شنیدم اکسسوری عروس هم درآمد داره