2777
2789
عنوان

خاله بدجنس

181 بازدید | 22 پست

من چند روز پیشا یه غلطی کردم خیلی دلم گرفته بود زنگ زدم خالم درد و دلی صحبت شد خیلی چیزامو براش تعریف کردم خودم میدونم اشتباه کردم حالا از اون روز برای من کلاس میزاره قیافه میگیره 

مسخره میکنه میگه سنت رفته بالا تنهایی پاشو برو تو سایت ثبت نام کن شوهرگ گیرت بیاد

من نامزدیم بهم خورده یه بار بعد از وقتی که بهم خورده هی دستم میندازه 

مگه فقط عمه ها بدجنس نبودن ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدجنسی خاله ها رو بزرگ شی میفهمی

۳۳ سالمه

۱۳ تا خاله دارم

مشکلی باشون ندارم

فقط یکی شونو خیلی دوست دارم

بعد از فوت مادرم بزرگم کردن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بعد اون موقع چشش منو گرفته بود واسه پسرش بیخیالم نمیشد همش میگفت انشالله کات کنی من بیام خاستکاریت واسه پسرم 

حالا ک زندگیم بهم خورد واسه من هی قیافه میگیره اره واسه پسرم میخاییم بریم خاستگاری 

هی میشینه با قصد و منظور از دختره تعریف میکنه

یه وقتایی خاله ها از حسودی بدجنس میشن

گوش به حرف کسی ندین

قضاوت فقط مخصوص خداست

چون اون می‌دونه تو دلتون چی میگذره