2821
2789
عنوان

بلاتکلیفم😭😭😭😭

117 بازدید | 6 پست

توروخدا چند دقیقه وقت بذار بخون: من هفت هفته و دو روز بودم رفتم سونو،دکتر سونو کرد گفت ساک 5 هفته هست. لکه بینی داشتم. بهم شیاف و قرص دو فاستون داد، گفت ازمایش تیتر بتا بده به فاصله 48 ساعت. سه روز داروهارو مصرف کردم، ازمایش هم دادم اولی 1026 بود دومی 996😭 فرستادم برای دکتر ،گفت سقط میشه. داروهارو قطع کن. داروها رو قطع کردم ،نه خونریزی و لکه بینی دارم، نه درد. الان نمیدونم چکار کنم که به کورتاژ نکشه. نمیدونم واقعا سقط میشه یانه. توروخدا اکه کسی تجربه داره بیاد راهنماییم کنه شاید کمی اروم شدم😭😭😭 

چند تا دکتر برو 

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز