2777
2789

فصل یکش خیلی خوب بود

این سری هم خیلی خشونت بالا بود هم رو بازیا تمرکز نبود بیشتر تو روابط افراد بود ی جورایی روانشناسی اجتماعی شد فیلم ولی در کل تهش قشنگ بود دلم سوخت برای ۴۵۶

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

فصل یکش خیلی خوب بوداین سری هم خیلی خشونت بالا بود هم رو بازیا تمرکز نبود بیشتر تو روابط افراد بود ی ...

یک خوب بود دوهم همینطور ولی سه اصلا جالب نبود 

همون دو باید تموم میکردن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یک خوب بود دوهم همینطور ولی سه اصلا جالب نبود همون دو باید تموم میکردن

من ۳ بیشتر از دو دوست داشتم دو رو مخم بود

من ۳ بیشتر از دو دوست داشتم دو رو مخم بود

حالا من سه واسم چرت بود طرف بخاطر بدهی پسرش شرکت کرده بود باز پسرشو بخاطر یکی دیگ کشت خودش خودکشی کرد 

اون بابای بچه هم ک سیب زمینی رگ و نقشش بیشتر ازون بود بعد اون رئیسشونم یهو عوض شد

حالا من سه واسم چرت بود طرف بخاطر بدهی پسرش شرکت کرده بود باز پسرشو بخاطر یکی دیگ کشت خودش خودکشی کر ...

رئیسشونم قبلا جزو شرکت کننده ها بوده و بخاطر خودش بقیه رو کشته بود دید ۴۵۶ این کارو نکرد اون ذات دورنش جوشید😄 پیرزنه انتطار داشتم چاقو رو با دست پسرش بزنه ب خودش نه ک خودش پسرشو بکشه میدونی ی جورایی میخواست بگه یک نوزاد امید رو در دل اونا زنده کرده بود

میخوای درآمد بالای +20 ملیون داشته باشی؟

من یه خیاطم و آموزش میزارم تا توهم یاد بگیری 🪡🌸•

خیاط حرفه ای شو•🎀

هرچی دوست داری میتونی برای خودت بدوزی 😍🌸

‹ - سلام دخترا من یه خیاطم ؛

و اینجا کلی فعالیت راجب #خیاطی داریم📖'🩷: )! ›

- #خیاط‌ِکوچک

‌- محفل بچه های #طراحی‌دوخت و لباس🧵'✂️. .

-

◞ آدرس کانال #آموزش‌خیاطی در روبیکا 👀👇🏼'🌱◜

@khayat_koochak

@khayat_koochak

من ۳ رو بیشتر همه دوس داشتم

عه؟؟؟؟من دارم فصل ۳ رو میبینم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز