2777
2789

سلام دوستان برای جهیزیه ام ۶ تا تشک الیاف گرفتم و ۶ تا پتو یک نفره تشک هام کاور دارن هر کدومشون 

عکس یکی از تشک هامو می‌زارم ببینید ،فروشنده که بهم گفت خارجی هست و گفت جنسش خیلی خوبه و قابلیت شستشو دارن و الیافش پرس شده هست دونه ای یک میلیون ۱۰۰ خریدم یادم رفت ازش بپرسم چند کیلویی هستن من مال زن عموم رو دیدم که گرفت واسه خودشون ۸ کیلویی بود خداییش ضخامتش زیاد بود و دوختش هم شرکتی نبود  البته داد به کسی براش تشک درست کرد حالا من احساس پشیمونی دارم که گرفتم یعنی میگم اگه کسی ببینه نمیگه اینا انگار مسافرتی هستن 😢 لطفا نظر بدین 

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

واقعا 6 دست لحاف تشک نیازتون میشه؟ خونه پررفت و امدی دارین؟ خانواده ها شهر دیگه هستن بیان بمونن!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا بهتره

من تشکام خیلی ارتفاع دارن استفادشون نمیکنم مگر مهمون بیاد

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خیلی کم حجمن ب مرور کمترم میشن

بنظر من برا مهمانم مناسب نیستن اینا انگار پتو زیرپاته

روز ب روز وسیله های استفادی رو افتضاحتر میکنن

کاش میدادی برات درست کنن 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

این اسمش تشک مهمانه کاربردش هم معلومهاون سنگینا و ضخیما برای استفاده مداومن مبارکه

خب منم برای میهمان گرفتم وگرنه ما که رو تخت می‌خوابیم تازه ما خونمون هم از خودمون نیست و رهن میکنیم و سالی یک بار باید جابه جا بشیم اما خب نمی‌دونم احساس میکنم فردا ببینن مسخره میکنن

تو تنها دلیل ادامه دادن این دختری :) sh💍❤️

باید نازک باشه مال ما کلفت بود نازکش کردیم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ازاین جهت که سبک هستن جای کمتری میگیرن خوبن ولی ازاین جهت که نازک هستن ممکنه بعضیا عادت نداشته باشن یا بعضیا بخوان ایراد بگیرن بده ولی دیگه گرفتی بهش فکر نکن معمولا این زمونه کسی نمیره خونه ی کسی بخوابه مگه راه دور باشه