2821
2789
عنوان

فرهنگیان

186 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها میشه کسایی که تجربه دارن بیان راهنماییم کنن من کنکوریم بعد رشتم تجربیه تراز فرهنگیانم شده ۶۸۰۰دعوت به مصاحبه شدم هسته گزینشو رفتم شهرمونم هفصد تا معلم میخواد که دویستاش از تجربیه به نظرتون با این شرایط من فرهنگیان میارم یانه

کمه ترازت

خب چون من اصلا برای فرهنگیان نخوندم تو بگو یه کلمه هدفم همون رشته خودم تجربیه ولی خب فرهنگیانم خوبه در کل به نظرت امیدی نیست چون ضرفیت شهرمون زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چون من اصلا برای فرهنگیان نخوندم تو بگو یه کلمه هدفم همون رشته خودم تجربیه ولی خب فرهنگیانم خوبه ...

فرهنگیان باید بشینی بخونی براش ن اینکه اولویت دومت باشه الان قبولی درش خیلی سخت شده انشالله هر چی خیرته پیش بیاد عزیزم 

فرهنگیان باید بشینی بخونی براش ن اینکه اولویت دومت باشه الان قبولی درش خیلی سخت شده انشالله هر چی خی ...

اره از اولم برام مهم نبوده ایشالله هر چی قسمته همون میشه مرسی که کمک کردی گل دختر

کدوم شهری ک ۷۰۰ تا میخاد محاله اینطور حتما استانت ۷۰۰ تا میخاد

😂😂😅شرمنده اشتباه نوشتم منظورم استانه  ما خراسان جنوبی هستیم ولی خب کل خراسان جنوبی اندازه یع قزوین بیشتر جمعیت نداره کلا هشصد هزار نفریم