2777
2789
بیشتر برای متاهل هاس پنهونی وگرنه برای مجرد چه پنهونی نرس نداره که

منظور اینه طرف مقابل نمیدونه 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من شخصی چن سال دوس داشتم ولی از دور خیلی دور 😂یهو پسر اومد گفت چن سال ازت خوشم میاد حس خیلیییی خوبیییی بود ولی متاسفانه خودم خرابش کردم 😩

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
دوسال شوهرم و پنهانی دوست داشتموقتی پاپیش گذاشت قبل از اینکه من بگم گفت من چهارسال دوستت داشتم😂البت ...

اون موقع که پنهانی دوسش داشتی فکر میکردی بهش برسی؟ یا غیر ممکن بود برات؟

اون موقع که پنهانی دوسش داشتی فکر میکردی بهش برسی؟ یا غیر ممکن بود برات؟

غیر ممکن بوود چون اصلا نمیدونستم بهم علاقه داره

بعد هم تفاوت سنیمون زیاد بود و داداشم هم ازش بدش میومد

اتفاقا با دوستم که درموردش صحبت میکردم میگفتم غیرممکنه برام روزی که پیام داد بهم منو دوستم پرامون ریخته بود

غیر ممکن بوود چون اصلا نمیدونستم بهم علاقه دارهبعد هم تفاوت سنیمون زیاد بود و داداشم هم ازش بدش میوم ...

چه حس شیرینی بوده برات عزیزم❤️حتما از ته دل خواسته بودیش😍😍

واقعا یه روزی فکر میکردی بهش برسی؟😬

من خیلی از ته دل دوسش داشتم و بهش وفا دار بودم😁

واقعا یه روزی فکر میکردی بهش برسی؟😬

ولی هنوز بهم نرسیدیم الانم قهریم 😩