•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اولاش اینطوری بودم که برای نادر گفتن از خودتون فیلم بگیرین؟🤣
بعد یهو دیدم سعید اسلحه برداشت میخواست خودشو بکشه گفتم نههههههههه نکن به حرفم گوش کرد نکن خیالم راحت شد بعد یهو آخرش ضربه ی بدی خوردم کارما که هیچ حضرت ابلفضل نادر زد به کمرم
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
ببینن کراش جدید در راههه آقای شیرزادد🫠😭 اصلا اوففف