2777
2789
عنوان

اگه به دادگاه برسه چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 31 پست
ببین اگردختره این پیامک روبه دادگاه نشون بده و اون زن متاهل روبخان وایشون هم پیامک اونونشون بده یعنی ...

بله هر دو باید بهم رضایت بدن چون افترا محسوب میشه و از ۶تومن تا ۲۴ تومن جریمه داره که بسته به نظر قاضی امکان حبس هم هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم یه لحظه تاپیک قبلیم که عنواش(پیروتاپیک قبلیم)نوشتم رویلحظه میخونین جریان کامل رو بعدتوصیح ...

مشاهده کردم و خوندم عزیزم این موضوعات میتونن آهاده حیثیت شن یعنی اینکه هر کدوم از شخص دونفر شکایت کنه مورد پیگیری قرار میگیره ولی متاسفانه حق با خانمی هست که عمه ایشون بوده ایشون چون مجرد هستن اگر پیگیری بشه ومشخص بشه که حرف های دوست شما به طرفی ساده و الکی بوده و وقت دادگاه رو گرفته باشه دوست شما به احتمال زیاد یا دستگیر میشه یا باید جریمه پرداخت کنه ولی اگر حرف های دوست شما درست و دقیق باشه هر چیزی که به عمشون گفتن درست باشه وتحقیقات صورت بگیره مشخص میشه که این خانم که عمه ایشون باشن باید جریمه بدن زیرا اهانت به یک دختر مجرد ۲میلیون تومان جریمه داره ولی بسیاری از از دوستانی که اهاده حیثیت کردند متاسفانه هردو مجرم شناخته شدن و دستگیر شدن 

مهندس 

الان جرم کدومشون بیشتره؟ اون دختره که گفته به شوهرت میگم توهرزه ای وفلان و کلی هم فحش مثل ببخشید گوه ...

ببین دادگاه رفتن الکی نیست کلی پرونده باید تشکیل بشه بعدم تا نوبت دادگاهتون بشه طول میکشه دادگاهم سرمسائل اینچنینی نمیزاره شکایت کنی میگه مدرک داری نداشته باشه میشه توهین و افترا تا جایی هم که مشخصه خانم متاهله بهت بیشتر توهین شده پس به نفع اون یکی نیسن شکایت کنه بعدم پروسه اش طولانیه هیچکس سرهیچی اذییت نمیکنه اینجور خودشو و کلی هزینه کنه 

اگه واقعا ادم شری باشه به شوهره زنه بگه یا یجوری برسونه به گوش طرف پس بهتره قبل اینچیزا شوهره اینا رو از زن خودش شنیده باشه حالا به هرنحوی بگه بهش مثلا بگه من دشمن زیاد دارم چشم دیدن زندگیمو ندارند پشت سرم گفتند اینجور یموقع بیاند به توام برسونند خداروشکر ماخوبیم مشکلی نداریم ازاین حرفا

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
ببین دادگاه رفتن الکی نیست کلی پرونده باید تشکیل بشه بعدم تا نوبت دادگاهتون بشه طول میکشه دادگاهم سر ...

اون خانوم متاهل میشه عمه اون دختره

بعدمامان بابای دختره که داداش وزنداداش خانومه هستن درراه طلاقن اگر توی دادگاه طلاقشون این پیامونشون بدن قاضی اونجاپیگیری میکنه؟ یابایدجدا شکایت کنه؟

ببین دادگاه رفتن الکی نیست کلی پرونده باید تشکیل بشه بعدم تا نوبت دادگاهتون بشه طول میکشه دادگاهم سر ...

اگه طرفم مدرکی براش نداشته باشه دادگاه پیگیری میکنه چون وقتش گرفته شده جریمه میشه طرف داستان پنجاه پنجاه هست دوطرف جریمه میشند 

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
اگه طرفم مدرکی براش نداشته باشه دادگاه پیگیری میکنه چون وقتش گرفته شده جریمه میشه طرف داستان پنجاه پ ...

خب ببین هردو نون که بهم اینارو گفتن فقط دیدن همو تواون موقعیت

ولی هیچ مدرکی ازهم ندارن 

اون خانوم متاهل میشه عمه اون دخترهبعدمامان بابای دختره که داداش وزنداداش خانومه هستن درراه طلاقن اگر ...

ببین دادگاه معمولا شکایت های اینچنینی رو مثل اینکه تو بافلانی خوابیدی یا این با فلانی بوده رو همینطوری نمیپذیره مدرک.میخواد شاهد میخواد۴تا شاهد مردو  معمولا هم فرض رو براین میزارند که چنین چیزی نبوده پس توجهی به این چیزا نمیکنند چون این قضیه یک کلاغ چهل کلاغ میشه باعث خون و خونریزی میشه پس توجهی بهش نمیشه در کل میشه گذاشتش  رو پرونده که میشه اعاده حیثیت و دوطرف مقصر شناخته میشند 

خب ببین هردو نون که بهم اینارو گفتن فقط دیدن همو تواون موقعیتولی هیچ مدرکی ازهم ندارن

فایده نداره جز گرفتن وقت دادگاه که دادگاه اینقدر پرونده داره رسیدگی کنه به این دعواها بین دوتا زن سرچیزا مسخره تو عصبانیت توجهی نمیکنه بهتره اصن ضمیمه پرونده نشه که جریمه هم داره 

ببین دادگاه معمولا شکایت های اینچنینی رو مثل اینکه تو بافلانی خوابیدی یا این با فلانی بوده رو همینطو ...

یعنی عمش نمیتونه بره شکایت کنه که برادرزادش بهش گفته توبافلانی وبه شوهرت میگم؟

درمقابل برادرزاده عه میتونه بره شکایت کنه بگه عمم گفته توباپسرفلانی هستی

فقط یک نکته اینحا عمه هه گفته توباپسرعلی هستی اصلا فامیل طرف رونیورده نگفته مثلا باپسرعلی سعیدی هستی 

خب این مدرک میشه؟

یعنی عمش نمیتونه بره شکایت کنه که برادرزادش بهش گفته توبافلانی وبه شوهرت میگم؟درمقابل برادرزاده عه م ...

نه عمه هه مگه بیکاره بدون مدرک بره شکایت کنه؟ مگه داره شاهد؟ مگه فیلم داره 

وقتشو پولش الکیه مگه؟ 

برادر زاده هه هم همینطور 

اینچیزا بین دوتا خانوم معمولا برا دادگاه مسخره اس تو عصبانیت هورمونا قاطی کرده بهم یه حرفا زدند که اصلا دادگاه وقتشو نداره میزنه توهین و افترا و جفت جریمه میشند 

مدرک دوتا پیام نیست مدرک ۴تا شاهد مرد میخواد 

فیلم میخواد 

نه دوتا پیامک 

مثلا.الان ببخشید من به شما بگم شما با فلانی بودی میرم شکایت میکنم ازت 

خب الان مدرکم کو ؟ رو چه حسابی این حرفو زدم ؟ 

این قضایا جادادگا معمولا خونواده ها رو به جون هم میندازه و اخرش پنجاه پنجاه مقصرند

نه عمه هه مگه بیکاره بدون مدرک بره شکایت کنه؟ مگه داره شاهد؟ مگه فیلم داره وقتشو پولش الکیه مگه؟ برا ...

یعنی پیامک مدرک حساب نمیشه الان برادرزاده بره دادگاه پیامک نشون بده بگه عمم بهم تهمت زده من باپسرفلانی ام چی

نه عمه هه مگه بیکاره بدون مدرک بره شکایت کنه؟ مگه داره شاهد؟ مگه فیلم داره وقتشو پولش الکیه مگه؟ برا ...

اگه برادر زاده هه بره به شوهر عمه اش برسونه این حرفا رو یا برعکس عمهه بره به خونواده دختره بگه .پس بهتره با هرکدوم از طرفین در ارتباطی بگی به طرف خونواده رو درجریان بزارند قبل اینکه جوردیگه به گوششون برسه.مثلا بگند دشمن زیاد داریم یسری حرفا زدند پشت سرمون 

یعنی پیامک مدرک حساب نمیشه الان برادرزاده بره دادگاه پیامک نشون بده بگه عمم بهم تهمت زده من باپسرفلا ...

تهمت اره که درمقابلش عمه هه هم مدرک داره میره نشون میده دوطرف میشند مقصر دو طرف جریمه میشند.دادگاه رفتن الکی نیست که ماه ها باید تو نوبت بود کسی وقت اینکارا رو نداره 

تهمت اره که درمقابلش عمه هه هم مدرک داره میره نشون میده دوطرف میشند مقصر دو طرف جریمه میشند.دادگاه ر ...

عزیزم ببخشیدیه سوال دیگه هم بپرسم الان مامان بابای دختره درحال طلاق هستن اگر توی یکی ازین دادگاها همون پیامک رونشون بده قاضی پرونده طلاق،  اونجا اون روپیگیری میکنه؟ یابایدبرااین موضوع جدابره شکایت کنه؟