2777
2789
عنوان

شکستگی ران

100 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پسرم دوسالشه٫خورد زمین استخوان ران پاش شکست.گچ گرفتن ۴۰روز داخل گچ بود الان ۱۰روزه که باز کردیم ولی پسرم اصلا نمیتونه راه بره دستشم که میگیرم باز باز و کج قدم برمیداره خیلییی نگرانم😭😭حس میکنم پاهاش کوتاه بلند شده 🥺تروخدا اگه مشابه پسرم داشتید بگید چی شد بعدش

نگران نباش کجای رانش شکسته اگر وسط رانش بوده اشکال نداره چون اونجا صفحه رشد نیست 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس خشک شده و درست میشه ببرش فیزیوتراپی ولی گرونه متاسفانه

والا روز اول که بازش کردیم دکتر گفت نیازی به فیزیوتراپی نداره و طول میکشه تا خوب بشه من نگرانی بیشتر ازینه که پاش کوتاه بلند نشه🥺

والا روز اول که بازش کردیم دکتر گفت نیازی به فیزیوتراپی نداره و طول میکشه تا خوب بشه من نگرانی بیشتر ...

نه عزیز

هیچ پایی کوتاه بلند نمیشه مگر اینکه استخون خورد شده باشه و جراحیش کنن

برای پسر شما یه مو برداشتن ساده بود

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اره استخوان رانش از وسط نصف شده بود🥲یعنی کوتاه بلند نمیشه؟؟

نه نگران نباش به خاطر گچ بوده به خاطر اطمینان خودتم یه رادیوگرافی بگیر از پاش ببین جوش خورده یا نه بعد کم کم راهش ببر 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗