2777
2789
عنوان

نذری دادن به کسی

150 بازدید | 11 پست

سلام به همه خوبین تا حالا شده ‌تو ایام عاشورا تاسوعا کسی بهتون نذری بده ولی پیش خودتون بگین کسی نمیخوره و حیفه بدین به کسی؟؟

منظورم غذا نیستا یه چیز دیگه اس 

تو محله مون یه خانمی هست که اشناهم هست بعد هر سال شب تاسوعا یه دیگ بزرگ نذری فلان چیز میپزه و تا جایی که برسه به همه میده مامانمم بهش ظرف میده و میگه تو این برام بریز بعد روز تاسوعا یکی دیگه هم نذری اورد و من روز عاشورا که روضه مونن تموم شد اون نذری که میدونستم خورده نمیشه دادم به مادر دوست داداشم که از اول روضه کمک دست بود به نظرتون اشتباه کردم؟؟

به مامانمم یه بار گفته بودم میخوام به کسی بدم پارسالم همین نذریو دادم به خواهرم و بده به خواهرشوهراش دور هم بخورن من واقعا نیت بدی نداشتم چون اخر میرفت دور 

اره خب طبیعیه بنظرم. بابام دوست و اشناها براش زیاد نذری میاوردن خب میموند اون همه خراب میشد یکی دوتا ظرف دادیم خاله و مامانبزرگ و ... اوناهم غذای امام حسینو بخورن
کار خوبی کردی

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

اره خب طبیعیه بنظرم. بابام دوست و اشناها براش زیاد نذری میاوردن خب میموند اون همه خراب میشد یکی دوتا ...

سلام عزیرم اون چیزی که گفت حلیم بود غدا نبود مامانم میگه نباید میدادی تو تاسوعا دو نفر حلیم نذری اوردن و داداشم از حلیم اولی خوشش اومد ولی حلیم دومی که مال همونیه که گفتم فکر کردم خوشش نیاد و یه بارم کسی نخورده بود اینم بگم داداشم از هر حلیمی خوشش نمیاد اون حلیمی که من دادم با این فرق داشت مامانم امروز گفت یه بار بی اجازه بدی من گفتم میدم به کسی گفت نفهمیدم بعد اونن روز خواستم به اون بنده خدا بدم گفت مطمئنی کسی نمیخوره اون ححلیم اولی رو نشون دادم گفتم ایناها 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیرم اون چیزی که گفت حلیم بود غدا نبود مامانم میگه نباید میدادی تو تاسوعا دو نفر حلیم نذری اور ...

مهم نیست چندتا حلیم داشتین همین که یه کم به عنوان تبرکی بخورین کفایت میکنه. اگه مامانت گفته نباید میدادی دوباره ک پیش اومد قبلش بپرس بگو اگه نمیخورین تا بدم بره حیفه

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

مهم نیست چندتا حلیم داشتین همین که یه کم به عنوان تبرکی بخورین کفایت میکنه. اگه مامانت گفته نباید می ...

مامانم بیشتر به خاطر داداشم میگه نباید میدادی به اون میدادم میخورد ولی پارسال یادمه داداشم از این حلیمی که گفتم داغ کرد و خواست بخوره زیاد خوشش نیومد این حلیمی که من دادم تاسوعا مامانم یکی رو فرستاد بره بگیره و دو تا بود و مامانم یکیشو داد به همسایه رو به رویی یکیشم خودش برداشت من شب عاشورا بود فکر کنم‌ به مامانم گفتم بزار یکی رو پیدا کنم میدم به یکی فرداش که عاشورا بود دادم به اون خانمه که گفتم مامانم بعد روضه گفت چیکار کردی گفتم دادم به یکی 

خالمم حلیم دوست ندارن براشون نذری بردن اونم داد به کسی کلی هم خوشحال شدن

من و مامانم حلیم دوست داریم بابام دوست نداره داداشمم از هر حلیمی خوشش نمیاد مامانم ۲۴ خرداد که عید غدیر بود رفت مسجد و یکی حلیم پخته بود و اورد داد مسجد مامانمم دو تا کاسه کوچیک حلیم اورد و داداشم خوشش اومد بعد حلیمی که تاسوعا یکی به مامام داد شبیه همین حلیمی بود که مامانمم از مسجد اورد