2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هوشش خوب باشه و خودش بخواد آره ولی اینکه زورش کنم نه اصلا مگه تهش میخواد چی بشه که بچه اذیت بشه

نه منظورم به اذیت شدنش نیست دختر خواهرم دست و پا میزنه تا بره جهشی بخونه بعد یه سوال اگه جهشی بخونه دیگه نمیتونه امتحان تیزهوشان بده؟

شدن که میشه ولی فشار روی بچه زیاد میشه و ممکنه افت کنه و از درس زده بشه خصوصا توی تیزهوشان که رقابت خیلی سنگینه و اگه نمره از یه حدی پایین بیاد میفرستن مدرسه عادی

من خودم یه ماه که از کلاس اولم گذشته بود معلمم به مامانم خیلی اصرار کرد که باهام کار کنه امتحان بدم همون سال برم کلاس چهارم ولی مامانم قبول نکرد گفت به من فشار میاد

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

ما توی خانوادمون یکی رو داشتیم 

پسرش دو سال رو جهشی خوند 

وقتی که باید هشتم می‌بود رفته بود دهم 

و اونجا خیلی اذیت شد 

بقیه پسرا به بلوغ جسمی  و تقریبا فکری رسیده بودن در حالی که این هنوز بچه بود و بعد مجبور بود یا خودش رو با بزرگتر ها تطبیق بده یا تنها بمونه

نه منظورم به اذیت شدنش نیست دختر خواهرم دست و پا میزنه تا بره جهشی بخونه بعد یه سوال اگه جهشی بخونه ...

تیزهوشان آزمونش هفته پیش انجام شد

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
نه منظورم به اذیت شدنش نیست دختر خواهرم دست و پا میزنه تا بره جهشی بخونه بعد یه سوال اگه جهشی بخونه ...

سرچ بزنید سارا ساعدی دوم تا پنجم و هشتم رو جهش داده 

الانم دانشجو داروسازی دانشگاه تهران هست 

حرف بقیع مفت نمی ارزه