2777
2789
همه کار کرد چون خودش عاشق شیرین بود:/ بعد هم خودش باز امیرو انداخت تو دردسر

آره ولی  امیر هم همچین رفیق خوبی نبود 

اونم نامردی داشت 

اصلا به موقعیت هیچ کس توجه نمیکرد 

فقط خودخواهی  مطلق  که به خواسته ی دل خودش برسه

بااین کارهای احمقانش همه رو هم به دردسر انداخت حتی شیرین 

اتفاقا سعید لاشی بازی دراورد ازوقتی دوبار شیرین رو دید میخواست نقشه بکشه شیرین رو واسه خودش بکنه ک م ...

من از اونجا که به دروغ به هما گفت اسمم خسروئه بهش شک کردم که به شیرین چشم داره

🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تموم شد؟قشنگ بود؟میخواستم ببینم ولی گفتم چون تو انقلابه و اینا حتما بد تموم میشه نبینم🥲😂

نه قسمت آخر نبود . رجب زاده فرار کرد نادر رو ساواکیا کشتن امیر هم سعید رو کشت 

🖤

این قسمت رو ندیدی ؟ سعید برای امیر اون کارا رو نکرد که به عشقش برسه خودش عاشق شیرین بود

بنظرم این حرفو زد ک امیر عصبی بشه بکشتش چون  خودش اگ دقت کنی جرات نداشت خودشو بکشه توی ماشین .

اما اگرم بخاطر رسیدن به  شیرین تلاش کرده  چ عیبی داره؟ عاشق بود تلاش کرد

همونطور ک امیر عاشق بود داشت تلاش میکرد 

من از اونجا که به دروغ به هما گفت اسمم خسروئه بهش شک کردم که به شیرین چشم داره

زودتر ازاینا چشم داشت ازهمون اول دید خوشش اومد فهمید باباش کارخونهدداره رفت رومخش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من که ندیدم نمیدونم چی به چیه😂😂😂چقد دیگه مونده تا تموم شه؟

۲۲قسمته ی قسمت مونده 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چقد تینا پاکروان علاقه داره تو فیلماش همه رو به فنا بده...امیر ک دیگه خیلی بدشانسه

خآتون از این خیییییلی قوی تر بود . اینو خیلی کشدار کردن دیگه نهایت باید تو ۱۵ ۱۶ قسمت تموم میشد 

🖤