2777
2789
حالا امیدوارم قسمت بعدی همه چیز مشخص تر بشه اینک سعید گفت عاشق شیرین شده خیلی مبهمه😶

اره اون نامه ک گفت نوشتم واسه شیرین معلوم نشد رسونده بهش یانه...چه بد یهوویی عقده ای شد

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اره اون نامه ک گفت نوشتم واسه شیرین معلوم نشد رسونده بهش یانه...چه بد یهوویی عقده ای شد

من توی تیتراژش دیدم یکی ازمامورهای ساواک یه نامه میاره میده به هماوهماهم میگه ازطرفه کیه این نامه اونم میگه ازطرف خسروهست این نامه

آره نامه ای که سعید نوشته به دست همامیوفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی تیتراژش دیدم یکی ازمامورهای ساواک یه نامه میاره میده به هماوهماهم میگه ازطرفه کیه این نامه او ...

ای وای میرسه دست کسی ک انقد امیرو حمایت میکرد☹

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

عزیزم حال خواهرت چطوره خیلی این کاربری رو چک میکنم که یه خبری از خودش بده

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

همه میمردن عیب نداشت جز سعید.  سعید آدم بدی نبود امیر کثافت باعث بدبختیاش شد.  سعید هیچوقت عاشق شیرین نبود شاید فقط حسودیش شد که امیر با اون همه دروغ و دغل و عوضی بازی  تونست به یه دختر خوشگل و پولدار  برسه ولی خودش که انقدر رو بود باید تاوان کارهای امیر رو میداد.  امیر این همه وقت داشت که به پدر شیرین بگه که خسروعه ولی ازینکه پدرش فکر میکرد سعید خسروعه نهایت سواستفاده رو کرد.  تموم حرف هایی که سعید قبل مرگش گفت حقیقت بود امیر فقط یه عاریه ای سواستفاده گر بود که به هیچکس اهمیت نمیداد. حتی به پدر شیرین هم اهمیت نمیداد وگرنه اعلامیه نمینداخت تو کارخونه اش. جز دوست داشتن شیرین که  فقط  میخواست با این حرف امیر رو زجر بده چون میدونست شیرین خط قرمزشه