2777
2789
عنوان

دخترخوب بودن

97 بازدید | 5 پست

توی این چن روز تعطیلیم حسابی تفریح کردم بهترین کافی شاپارو رفتم اما همه جا تنهایی نشستم یه گوشه  بهم خوش گذشت ولی واقعااحساس خلاعاطفی میکنم از طرفی ازازدواج میترسم حوصله پرنسسعلی هارم ندارم مثلا همین دوست خودم با یه پسره رفته تو دیت پسره خوشتیپ خوشگل پولدار بعددیتشونم کلی به دوستم اشتیاق نشون داده وتعریف کرده ولی از این ناراحت بوده که چرا دوستم دستشو نگرفته بغلش نکرده وبهش گفته تو دخترخیلی خوبی هستی یع هو از فرداش غیب شده نه زنگ زده نه پیام اخه الان واقعا بااین پرنسسعلی ها حتی رابطه موقتی هم نمیشه داشت نمیدونم باید چی کار کرد توبهترین سال های جوونیم نه دستی رفتم نه هیچی اخه میترسم بلای دوستم سرم بیاد  

من فکر نمیکردم ولی واقعا زیاد شدن 

طرف تایپیک میزنه در مورد برادرش با زوق میگه فلان کار یا نظر 

ولی اینا هیچکدوم رفتار یه پسر یا مرد نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بله عزیزم اگه حاضر به انجام یک سری کار ها نباشی به راحتی میگن: تو دختر خوبی هستی و میرن دنبال ادامه ی دختر بازی شون

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
بله عزیزم اگه حاضر به انجام یک سری کار ها نباشی به راحتی میگن: تو دختر خوبی هستی و میرن دنبال ادامه ...

منم به دوستم میگم میگه نه حتما من خیلی زشتم درصورتی که نیس

منم به دوستم میگم میگه نه حتما من خیلی زشتم درصورتی که نیس

متاسفانه وقتی یک پسر اونجوری آدم رو رها کنه حس ناکافی بودن به آدم دست میده... اگه مدت زیادی از این موضوع نگذشته بیشتر کنارش باش💖

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

مثل همیم

دلم نمیخواد تا ابد تنها بمونم

دلم نمیخواد سالای خوب زندگیمو تنها بگذرونم

دوست دارم کنار یه ادم درست زندگی کنم که هم فکر و مناسب هم باشیم

ولی میترسم و هرچی پسر میبینم واقعا ناامیدم میکنن

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍 بنده شخص مردستیزی هستم بجز بابام، خصوصا مرد نینیسایتی so درخواست نده.