2777
2789
عنوان

نینی یار محترم

157 بازدید | 12 پست

من دوروزه تو قسمت تماس با ما گفتم کاربریمو بی دلیل تعلیق سیاه کردین 

چرا اصلا پیگیری نمیکنن ؟؟ 

من کاربریمو دوس دارم کلی خاطره دارم باهاش بی دلیل تعلیق کردن لاقل پیگیری کنن انقد پیام میدن بر گردونن 

میشه لطفا جوابمو بدین؟ 

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

به امید ارزو های قشنگمممم

تعلیق مشکی برنمیگزده

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بی دلیل بوده من کاری نکردم اخه

علتو تو کادر مشکی چی زده؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

علتش چرته واقعا

این کاربریت هست یا یکی دیگه

در کل باید اینجا ساکت باشی تا تعلیق نشی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

این کاربریت هست یا یکی دیگهدر کل باید اینجا ساکت باشی تا تعلیق نشی

یکی دیگس

کل خاطره هامو اونجا گفتم بی دلیل اخه تعلیق مشکی؟؟؟ 

تعلیق زرد یا نارنجی میکردن نه مشکی دلم میسوزه بخدا کاری نکردم من

به امید ارزو های قشنگمممم

یکی دیگسکل خاطره هامو اونجا گفتم بی دلیل اخه تعلیق مشکی؟؟؟ تعلیق زرد یا نارنجی میکردن نه مشکی دلم می ...

باید صبر کنید جواب میدم تماس با ما خیلی شلوغه طول میکشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

چقد دیگه باید صبر کنم ؟

تا اخر هفته امروز که جمعه هست اصلا کسی نیست

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت