2777
2789
عنوان

برام دعاکنید

218 بازدید | 44 پست

خسته ام کم اوردم

شوهرم خیلی اذیتم کرده ولی الان خنثی هستیم جفتمون نه دعوایی نه محبتی بینمون .طلاق عاطفی نه ها کلا بهم کارنداریم زیاد.دلم میخواست طلاق بگیرم ولی دوتابچه دارم نمیشه.برام دعاکنید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حیف بچه ها.خودت زندگیت مدیریت کن.بچه ها ببر پارک.گاهی ببر ساندویچ یا بستنی و پیتزا بگیر.برا خودت خرج ...

من برابچه هام خیلی وقت میزارم تایم خالی داشته باشم میدوام براشون خودم نخرم نپوشم اول بچه هامو راه میندازم بقران بچه هامم عاشقمن

من برابچه هام خیلی وقت میزارم تایم خالی داشته باشم میدوام براشون خودم نخرم نپوشم اول بچه هامو راه می ...

احسنت.شوهرتم خنثی شده حتما دهن لق و دهن بینه.ببین عیب کار کجاست.ماشالله مادر لایقی هستی.خودم بعد از بیست و هفت سال زندگی.هشت خانواده ای کنار گذاشتم.تقریبا آرامش برگشته.درباره مادرتون هم کمی بهش محبت کن.یا فاصله رعایت کن.چون به دعایش احتیاج داری.

احسنت.شوهرتم خنثی شده حتما دهن لق و دهن بینه.ببین عیب کار کجاست.ماشالله مادر لایقی هستی.خودم بعد از ...

دعاشونمیخوام دیگه فاصله دیگه نمیرم به جان بچه هام دیگه سمتشون نمیرم دیگه امشب تموم شدن برام .الان دارم میلرزم تایپ میکنم

ادم دیگه ازخانواده اش نبایدبخوره که

کم شانسی عزیزم.مثل خودم.از خواهر و برادر بد ضربه خوردم.ارث و دیه ام بالا کشیدن و تهدید به کشتن کردن.البته برام اصلا مهم نیست.کنارشون گذاشتم و پی زندگیمم.

کم شانسی عزیزم.مثل خودم.از خواهر و برادر بد ضربه خوردم.ارث و دیه ام بالا کشیدن و تهدید به کشتن کردن. ...

اره خیلی.من براهمسرمم تا پای جون دویدم خیانت پشت خیانت هه میگم چی کم گذاشتم براش به هیچی نمیرسم