2777
2789
عنوان

شوهر نامردم

886 بازدید | 54 پست

تامرد یکم تو خونه تکونی کمک نکرد همه رو خورم انجام دادم فقط 2 تا پرده نثب کرد الان میگه چی کردی مگه جونم در اومد داقعا  جازیم میگه من کارگر گرفتم مامان شوهرمم کارگر گرفته به شوهرم میگم تو یه بار نگفتی من نیستم حداقل کارگر بگیری منو گرفت به فحش که تو غلط میکنی اینارو میاری وسط زندگیت اینا نمیگفتن کارگر گرفتن تو خودت عقلت به کارگر نمیرسید و کلی بد بی راه دیگه 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولين بار خونه تكوني ميكنم يه چي ميشورم بعد ميگم غلط كردم هزارتا فحش ميدم چقد سخته خونه تكوني 😩😩😩

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

هر چی خانوم تر و دست به سینه تر باشی احترامت بیشتره

.کسی با وقف کردن خودش واسه بچه و شوهرو زندگی به جایی نرسیده.آخرم میگن وظیفه ت بوده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هر چی خانوم تر و دست به سینه تر باشی احترامت بیشتره .کسی با وقف کردن خودش واسه بچه و شوهرو زندگی به ...

حقیقته

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج