2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ما هیچکی بامیه نمیخوره جمعه ها میرم خونه مادرم امروز نرفتم موندم چی بپزم با شوهرمم قهرم نمیشه ب ...

والا منم سیستم بدنم تا ۲ ظهر قفله و فقط اسموتی یا شربت پرتقال و چیزای آبکی روزمو میشکنم ولی امروز تعطیله شوهرم خونست گفت برا ناهار خورشت بامیه درست کن!!!

مادر زحمت کشیدن دارن قرمه سبزی درست میکنن 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

از اونجای که چندروزه ویروس گرفتم زهر مار میخورم شاید یکم حالم بهتر شد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ساعت ۱۰ ماکارونی

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

شوهرمن تا طهر نیس بعدم رژیمه مشکلم بچمه بد غذاس

بچه های منم بد غذان با این حال هرچی هست با زور فرو میبرم تو حلقشون اولی ۶ ساله دومی ۴ ساله بچتون چن سالشه؟البته بچه های من عاشق صبحونن و فقط ناهارو دوس ندارن

از الان شرو میکنی واسه پخت یا دیشب سبزی سرخ کردی؟خانواده شوهرم از شب سبزیشونو سرخ میکنن...۷ ساله ازد ...

چرا درست نکردی؟

من ماهی چندین بار میپزم عاشقشیم 

اره گلم من از شب سبزیمو با حوصله ی فراوون سرخ میکنم تقریبا ۲.۳ ساعت طول میکشه 

😆😆😆