2789
عنوان

شما هم شنیدید

258 بازدید | 14 پست

میگن هروقت ختم یا چله برمیداری نباید به کسی بگی یا اگه خواب خیر و خوب ببینی نباید بگی وگرنه به حاجتت نمی‌رسی ، شما هم معتقدید به این موضوع یا چرت هست ؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من کلا میدونم حرف زدن زیادی خوب نیست...همیشه تاکید شده سکوت بهتره..‌لابد یه چیزی هست دیگه....

شادی زیاد هم برای هیچی خوب نیس

این بهم ثابت شده

سر هر چیزی ذوق زیاد داشته باشی بهم میخوره

شنیدم. بعضی افراد ذهن و انرژی منفی دارن.‌ کلا به کسی بگو که -یقین -داری خیرخواهته و حسادت نمیکنه. چنین آدمی هم که کمیابه. پس هر چی آدم کمتر حرفای مهم زندگیشو بگه موفق تره 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
عزیزم من کلا میدونم حرف زدن زیادی خوب نیست...همیشه تاکید شده سکوت بهتره..‌لابد یه چیزی هست دیگه....

شادی زیاد هم برای هیچی خوب نیس

این بهم ثابت شده

سر هر چیزی ذوق زیاد داشته باشی بهم میخوره

چطور بیشتر وقتا یا همیشه تو جمع سکوت کنیم

جز در موارد مهم. حرف نزنی حتی موقعی هم شده میخوای از یکی خوبیشو بگی بقیه ناراحت میشن به خودشون میگیرن شاید شما قصدی نداری یا قضاوت خوب و بد هر دوش بده. حتی میگن روزه سکوت ۴۵ دقیقه بگیر برای کنترل خشم که تو اون تایم حرف بد نزنی داد نزنی جز حرفای معمولی که مجبوری ۱۵ استراحت بعد ۴۵ دقیقه دیگه به همین ترتیب تا آخر روز

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

ختم چله نمیدونم ولی حدیث هست تا کاری رو شروع نکردی به کسی نگو چون چشم زخم هستش این چشم خوردنا باعث میشه کارت به سرانجام نرسه خواب هم به خاطر تعبیرش میگن چون اولین نفر که تعبیر میکنه همون میشه اگه خواب ائمه باشه اگه بگی دیگه نمیبینی

جز در موارد مهم. حرف نزنی حتی موقعی هم شده میخوای از یکی خوبیشو بگی بقیه ناراحت میشن به خودشون میگیر ...

من عصبیم

یعنی این روش جواب میده

۱۵ دقیقه استراحت

۴۵ دقیقه سکوت

لطفا بیشتر توضیح بده

خواهش میکنم

من عصبیمیعنی این روش جواب میده۱۵ دقیقه استراحت۴۵ دقیقه سکوتلطفا بیشتر توضیح بدهخواهش میکنم

فایل های صوتی استاد پناهیان برای درس اخلاق هستش اونو گوش میکردم ۹ جلسه هر جلسه یک ساعته تقریبا درباره اخلاق حرف زده هندسفری میذارم گوشم اونو گوش میدم کارای خونه رو انجام میدم