2777
2789
عنوان

بنظرتون اینجوری خودمو بدبخت میکنم

271 بازدید | 20 پست

من یه همکاری دارم البته تو مجموعه ما حسابدار هستن ایشون بعد من مسئول فروشگاهم اونجا خلاصه ایشون دکترا داره و۳۲ سالشه خیلی هم خوش تیپ و خوش قیافس بهم گفته که دوسم داره منم ۲۴ سالمه ولی ایشون یه مشکلی داره زنشو طلاق داده و هنوز مهریه بدهکاره سالی یدونه اونم ۵۰ تا خلاصه ولی منم مهرش به دلم افتاده ولی فقط تنها دلیلی که نمیتونم قبول کنم اینه خلاصه نمیدونم چیکار کنم اخه من به این راحتیا از کسی خوشم‌نمیاد خواهشا میشه راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن نکن نکن اشتباه منو نکن با یه مجرد ازدواج کن اینا اگه خوب بودن زناشون ازشون جرا نمیشد

آره ازدواج با مردای مطلقه کنار اومدن باهاشون سخته اون تجربیاتی از زندگی مشترک داره ولی تو نداری 

به نظر من که تجربه دارم بذار کنار...

اول بگو حقوقش ماهی چنده؟؟یعنی بعد از دادن سکه چی میمونه تهش برای خرج برای تو؟؟

ببین نه سنی ازت رفته که بگم عحله داری ودیرت میشه نه این اقا خیلی ایده ال هستن‌‌...

مطمئن باش بعد یه مدت که بگذره میگی چه خوب محل ندادم...

تو انقد موقعیت خوب برات هست که بعدا میگی چه غلطی کردم اینو قبول کردم....خلاصه که اگه دختر حساسی هستی اینجا رو بیخیال شو....

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
خب بلاخره هرکس یه عیبی داره

بله هر کس یه عیبی داره ولی اینا هزار  تا عیب دارن زن ایرانی همیشه بسازه حتما دیگه جیگرش خون شده که رفته 

ببین من نمیگم لحظه های خوب باهاش نداشتم داشتما اما روز به روز یه ادم جدید میبینم شاخ درمیارم اصلا بعد چهارسال زندگی نمیشناسمش 

چرا اینقدر نسبت به مرد مطلقه گارد میگیرید؟ 

پدر من ده سال پیش از مادرم طلاق گرفت و هنوز که هنوزه ازدواج نکرده. 

نه خائنه نه مار هفت خط . ازش شرافت میباره.

اتفاقا مار هفت خط مادرم بود 

خواستم فقط یه نمونه براتون بیارم که فکر نکنین همه اینقدر بدن.

شپا که بی تجربه هستی...

اونم الان هم جدا شده هم این که مرده...دلش هوای بغل کرده..بگذره وخالی بشه میفهمی چجوری هست...

خلاصه اگه‌خیلی خیلی علاقه پیداکردی تا رفت وامد خانوادگی نداشتید وخیلی امتحانش نکردی قبولش نکن.....

خیلی چشمتو واکن..‌

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)