2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه من به عنوان دخترتون چندتا پیشنهاد بدم؟منو مامانم هم این مشکل و داریم بی احترامی بهش نکردم کمک هم میدم ولی خواسته های خانواده دیگه زیادیه

شما زن خونه ای طبعا خانه دار . کسی که خانه داره وظیفه داره در قبال خونش قرار نیست مدام به بقیه غر بزنه برای ظرف شستن و غذا پختن و جارو کردن

مگه پدر خانواده غر میزنه چرا بقیه نمیان سرکار کمک من؟اگر شاغل باشین قضیه متفاوته 

ولی این انتطارات رو پایین بیارید 

شما والدین هستید و اونا فرزند و قاعدتا اونا هم بعدا خانه دار میشن هرکسی مسئول زندگی و خونه ی خودشه کمک دادن خوبه ولی نه زمانی ک وظیفه بشه و اجبار

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

میشه من به عنوان دخترتون چندتا پیشنهاد بدم؟منو مامانم هم این مشکل و داریم بی احترامی بهش نکردم کمک ه ...

عالی گفتی عزیزم ممنونم وقت گذاشتی یه مادر رو اگاه کردی

منم همسن تو هستم این اشتباه محضه. اون دختر به اندازه کافی وقتی شوهر کنه خونه خودش کار میکنه

عالی گفتی عزیزم ممنونم وقت گذاشتی یه مادر رو اگاه کردیمنم همسن تو هستم این اشتباه محضه. اون دختر به ...

قربونت عزیزم مرسی

دقیقا مشکل از جایی شروع میشه که هرکسی وظیفه خودش رو روی دوش دیگری میندازه 

منم همین مشکل رو دارم و دیوانه شدم 

مادر من فکر میکنه چون بیست سال کار خونه کرده دیگه کافیه و باید استراحت کنه چرا پدرم که سی سال هرروز سرکاره این فکر رو نمیکنه؟

میدونی ی موجی راه افتاده که مادرا خیلی حق به جانب شدن و فکر میکنن همچیز تقصیر شوهره یا تقصیر فرزند یا تقصیر مادرشوهر.ی نگاه به خودشون نمیندازن متاسفانه

میشه من به عنوان دخترتون چندتا پیشنهاد بدم؟منو مامانم هم این مشکل و داریم بی احترامی بهش نکردم کمک ه ...

منظور ایشون پس متوجه نشدی نگرانیش برای کدبانو رسیدن دخترش بود نه لنگ شستن چهارتا ظرف و درست کردن غذاش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منظور ایشون پس متوجه نشدی نگرانیش برای کدبانو رسیدن دخترش بود نه لنگ شستن چهارتا ظرف و درست کردن غذا ...

اتفاقا عزیزم مشکل دقیقا همیناست

من همسن دختر ایشونم

بچه های امروزی از گوشی همه چیز بلدن همه چیزززز

من انواع غذا ها دسر ها حتی شیرینی هارو بلدم با همین سنم دستپختم همیشه زبان زد فامیله ولی مادرا کلا عادت کردن دیگه بحثشون هم کدبانو شدن نیست بحثشون اینه خودشون از وظایفشان خسته شدن و تا میبینن دختر یکم بزرگ شده میخوان مسئولیت رو باهاش نصف کنن در نظر نمیگیرن که زن خونه خودشونن نه بچه! اون وقتی ازدواج کرد خودش زن خونه میشه

ممنون بابت وقتی که گذاشتی ولی هرچیزی حدی دا ره میخوره اطراف بشقاب  به هم ریخته میزاره بلند میشه میره غذا اماده میکنم ده صداش میکنم اگر صدا نکنم دیر میاد من دوباره گرم کنم ایفون برنمداره باید وسط کار من بیام  گوشی تلفن جواب نمیده وغیره

اتفاقا عزیزم مشکل دقیقا همیناستمن همسن دختر ایشونمبچه های امروزی از گوشی همه چیز بلدن همه چیززززمن ا ...

خب اگ ببین واردی کدبانویی تکنیک های خونه داری شرایط فرق میکنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ممنون بابت وقتی که گذاشتی ولی هرچیزی حدی دا ره میخوره اطراف بشقاب به هم ریخته میزاره بلند میشه میره ...

شما از اول خودتون آموزشش ندادی و لوسش کردی  من هیچوقت یادم نمیاد مادرم غذامو گرم کرده باشه

لوس شده ک تنبل حالا شما انتطاراتت برای کمک دادن بیشتر هم شده باتوجه به سنش  ایشون هم برآورده نمیکنه تبدیل به مشکل شده به جای دعوا برین پیش مشاور 

قاعدتا تا شما هم غر و داد و بیداد نزنی بچه بی احترامی نمیکنه حتما شروع کننده اینکه روتون توی روی هم باز بشه خودتون بودین

خب اگ ببین واردی کدبانویی تکنیک های خونه داری شرایط فرق میکنه

ببین هرچیزی که فکر کنی من یادگرفتم از بس از بچگی راه دستش کمک دادم

در حدی که مادربزرگم کار منو قبول داره ولی کار دخترای خودشو نه

به هر حال مامانا انتظارشون زیاده و لوس شدن

ببین هرچیزی که فکر کنی من یادگرفتم از بس از بچگی راه دستش کمک دادمدر حدی که مادربزرگم کار منو قبول د ...

اگ یکپا کدبانو شدی سلیقه داری اره حرفت درسته نباید مامانت انتظار بیشتر داشته باشه ازت ولی کم پیش میان ها مامان ها خونه دار سواستفاده کنن از دختراشون