2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشاور تجربی ام فقط شاگرد دوازدهم میگیرم اگه خواستی میتونم باهات تماس بگیرم درمورد شرایط صحبت کنیم 

اگ رشته دیگه یا پایه دیگه ای هستی تاج کنکور فک کنم خوب باشه یکی از دوستان باهاشون همکاری میکنه موسسه خوبی هستن

اون سه قلوهارو دیدی ک سه تاشون دندون میخونن

من‌یه مشاور اومد‌مدرسمون خیلی از خودش تبلیغ کرد و اینا

تحقیق کردم‌دیدم‌لیسانس فرهنگی‌داره 

حقیقتا خیلی ترسیدم که بقیه مشاورا هم همینطوری باشن

سمت اونایی که خیلی اسم در کردن مث خانکی وو اینایی که تیم دارن اصن نمیرم تجربه خواهرم ثابت کرده واقعا پولکین

مشاوران سیب ترش هم به درد نمیخوره 

یکی از دوستای خواهرم برادرشوهرش پزشکی شیراز میخونه سال پنجم فکر کنم

قبولیای زیادی ام داده اگه امسال مشاور بده احتمالا پیش اون برم

زدم،میگن پولکیه

دکتر علیرضا شاکر نژادو میتونی تو روبیکا پیجشو بیاری و ازش بخای برات چند تا فایل رایگان می‌فرسته بخونشون خودش رتبه دورقمی کنکور بود و تو این فایلها به این مورد اشاره می‌کنه که اونی که واقعا بخاد بخونه بدون هیچ هم می‌تونه شروع کنه...

دکتر علیرضا شاکر نژادو میتونی تو روبیکا پیجشو بیاری و ازش بخای برات چند تا فایل رایگان می‌فرسته بخون ...

من کلا برنامه ریزی بلد نیستم

خیلی کمالگرام

گاهی وقتا شل میکنم

بخاطر همین نیاز دارم به یکی که گزارش بفرستم براش

من کلا برنامه ریزی بلد نیستمخیلی کمالگرامگاهی وقتا شل میکنمبخاطر همین نیاز دارم به یکی که گزارش بفرس ...

کمالگرایی بدترین حس و افکار برای دانش آموزه که باعث میشه خیلی بندازت عقب اصول برنامه ریزی رو رایگان میتونی از خیلی پیجای تو اینستا و یوتیوب یاد بگیری و اینکه گاهی شل می‌کنی و کم میاری عادیه و در مسیر همه در هر کاری هست ولی مهم اینه که ادامه بدی و غلبه کنی که این کاره سختیه ولی تضمین برای رسیدن به هدفه زمانی که برای هدفت بجنگی و به این درک برسی که فقط خودتی که میتونی مسیرتو عوض کنی متوجه این میشی که گزارش کار فرستادن برا شخص دیگه ای زیاد جالب نیست و ممکنه تو این روند مشاورت بعد از یه مدت حتی گزارش کار الکی بنویسی بفرستی یا حتی جواب مشاورتم ندی فقط کافیه آموزشای مربوط به نحوه تست زنی و خوندن دروس و برنامه ریزی رو یاد بگیری ترجیحا از یوتیوب و شروع کنی

خودتو بشناسی

هدف تعیین کنی

بجنگی

موفق باشی دختر