2777
2789
عنوان

عمل بینی و کنکور

230 بازدید | 3 پست

من کنکوری ۴۰۴ بودم ولی مشکلات زیادی برام پیش اومد و تصمیم گرفتم یه بار دیگه به خودم فرصت بدم 

ولی الان برا چند هفته ی آینده ام نوبت عمل بینی دارم 

واقعا نمیتونم تحمل کنم بینیم و حتی سر جلسه امتحان و کنکورم اذیت میشدم 

برای مطالعه دو هفته بعد از عملم اذیت میشم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی کار اشتباهی میکنی، هم از نظر عمل بینی هم کنکورت

چه کاریه هول هولکی بینیتو عمل کنی! ی عمر توی صورتته، بعدا میگی کاش سرحوصله عمل کرده بودم، ۱۸ ۱۹ سال تحملش کردی حالا چند هفته ی دیگم روش😐ماسک بزن برو سرجلسه اگه خجالت میکشی از بینیت، و اینکه کنکورتم مهمه نتیجه ی زحمات ۱۲ ۱۳ سال درس خوندنته و ی عمر نتیجش باهاته، جفتشون چیزای مهمی ان و تو میخوای توی چند هفته همشو ماست مالی کنی تا بره، منم از بینیم بدم میومد و یکسال موندم پشت کنکور برای همین عملمم افتاد یکسال دیگه پس میدونن سختته ولی برای بعد کنکورم نوبتمو گرفتم، و دوره نقاهتش طول میکشه تا مدت طولانیی نمیتونی صورتتو پایین بگیزی که مطالعه کنی، بخاطر مسکن و چرک خشک کن و ضد خساسیتایی که بهت میدن همش خوابی، معلومه که نمیتونی درس بخونی، بعدش هی باید بری چک اپ که چسبتو عوض کنه ببینه یدف کج نشده باشه و نشکل تنفسی نداشته باشی، قشنگ یکی دوماه درگیرشی، بعد میگی میشه بعد دوهفته مطالعه کرد؟ رفتی زیر تیغ جراحی معلومه که نمیشه!!

خیلی کار اشتباهی میکنی، هم از نظر عمل بینی هم کنکورتچه کاریه هول هولکی بینیتو عمل کنی! ی عمر توی صور ...

مرسی بابت نظرت با خانوادمم دوباره باید مشورت کنم 

من نمیدونم تو در چ وضعیتی هستی ولی من تا می شینم تو یه جمعی فوری بحث میاد سر بینی من که کِی عمل میکنی و فلان و... (هم قوز داره هم بزرگه)

سر جلسه ام امسال زدم ولی نمیزاشتن و ب خاطر ماسک اشکم و در میآوردن 

امیدوارم هم من و هم شما تو کنکورمون موفق باشیم❤