2777
2789
عنوان

نی نی کوچولو خونه ما خوابید🥺✨🐣

693 بازدید | 35 پست

من تو تاپیک هایقبلم گفتم که امروز که رفتم سوارکاری یه جوجه گنجشک کوچولو پیدا کزدم🥺

دیکه اوردم خونه گذاشتم تو سبد و گذاشتم اتاق چون گربه دارم ترسیدم بخورنش😂

بعد رفتیم بیرون برا این بچه  سرلاک خریدیم آوردیم با شوهرم بهش دادیم😍😍

بعد بردم گذاشتمش تو اتاق دخترم جون اونجا هوا گرمه و اجازه نمیدم گربه هام برن اتاق دخترم دیگه گذاشتمش اونحا😍😍

الان عکسش زو میذارم

آنقدر کوچولو و ضعیفهه🥺🥺❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکممم کننن جوجو رو ببینم🎀✨🍷

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

اینجا اولین بار بود اوردمش خونه و براش تخم مرغ ابپز و کاهو کذاشتم ولی نخورد 

اینجا غذا و آبش رو دادم خورد و یکم خیس شد

بعد شوهرم یه همچین جایی براش درست کرد که تو جای نرم و گرم باشه

الانم رفتم تو اتاق و دیدم لالا کرده😍😍

اینجا اولین بار بود اوردمش خونه و براش تخم مرغ ابپز و کاهو کذاشتم ولی نخورد اینجا غذا و آبش رو دادم ...

اخییی نازی 🥺

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

اینجا اولین بار بود اوردمش خونه و براش تخم مرغ ابپز و کاهو کذاشتم ولی نخورد اینجا غذا و آبش رو دادم ...

اوخدااااا نننهههه🎀✨🫐🍓بخورمش

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

خیلی کوچولوعه خیلی اندازه یه پر هست اصلاا وزنی نداره🥺🐣

ازش مراقبت کردی حالش خوب شد رهاش کن. 🥺🍃

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075