2777
2789
عنوان

نکات باکلاسی💅🏼✨🤍

879 بازدید | 70 پست

میخام یه چندتا پیشنهاد بدم واسه باکلاس‌‌تر شدنتون.🎀

ـ مرتب باشید، مو چرب و ناخن های کثیف واقعا اوج بی‌کلاسیه

ـ خیلی با صدای بلند صحبت نکنید سعی کنید همیشه تن صداتون مناسب باشه

ـ حتما خوشبو باشید 

ـ همیشه تو جمع این شما نباشید که همش داره صحبت می‌کنه و زیاد وراجی نکنید 

ـ بی‌احترامی نکنید به هیچکس کوچیک و بزرگم نداره

بنظر شما چه کارایی باکلاسی و بی‌کلاسی محسوب میشه؟

بازم هست و خیلی زیاده هستید بیشتر راهنماییتون کنم؟

گیسـوُ بآنو🌷✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من باکلاسی ب حیا عفت و ادب و شخصیت یک انسانه

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

اصلا از با کلاسی خوشم نمیاد

همین که طرف عینه آدم باشه کافیه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

- لاکچری واقعی کسیه که بدنش سالمه،

فکرش سالمه،

روح و روانش نسبتا در آرامشه،

معاشرین خوبی داره،

خودشو دوست داره و

حالش با زندگیش خوبه؛

اینا اهداف اصلی زندگی ماست.

و گرنه مارک ساعت و کفش و لباس

ارزشی به کسی که در درون پوچه اضافه نمی‌کنه.🔗🌿

این ها مهم تر از هر چیزیه

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

اگر چای یا میوه آوردن آروم بخوریم سعی کنیم صدا ایجاد نشه. 

وقتی روی مبل نشستیم پاها رو تا حالت خیلی راحتی قرار ندیم یکمی جمع و جور بشینیم 

وقتی میخوایم حرف بزنیم نکنه سنج باشیم و کوتاه بگیم تا مخاطب دقت بیشتری داشته باشه 

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰

درست را برید و بشینید و خم بشیددرست غذا بخوریددرست نگاه کنید و بخندید و.....درست حرف بزنیداینا خیلی ...

بابا به نگاه و خنده آدما چی کار دارید عزیزم

اگه شبیه معیاراتون نیست دلیل نمیشه اشتباه باشه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

مث من سلیطه نباشید یکی بهتون گفت تو طوری نزنیدش ده نفری از زیر دستت بکشنش بیرون جوری رفتار نکنید انگار ۸ صبحه شمام لاتید دارید میرید سفره خونه املت بزنید کلا ازین رفتارا من درس بگیرید 😂

...

مرسی همشون مفید بودن 

تو حرف دیگران نپرید 

آراستگی مهم تر از برند پوشیدنو و میکاپه

استایل خودتونو داشته باشید پیش رفتن با ترندا وحشتناکه 

گذشت کردن رو یاد بگیرید (لازم نیست جواب همه رو بدیم )

تو چیزایی که بهمون مربوط نمیشن دخالت نکنیم 

لطفا لطفا لطفا اگه مشکل بوی بد بدن دارید اون رو حل کنید سعی نکنید با ادکلن بوش رو بپوشونید 

همین ✨️  

بوی خوب بدین

هم خودتون،هم لباس هاتون

آروم صحبت کنید،آرون راه برید،آروم میل کنید 

از الفاظ خوب استفاده کنید

بیشتر شنونده باشین تا تک گوینده 

همیشه لبخند بزنین 

زبان بدنتون رو اصلاح کنید ،مخصوصا که صاف بشینین 

با همه آدم ها با احترام رفتار کنین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مث من سلیطه نباشید یکی بهتون گفت تو طوری نزنیدش ده نفری از زیر دستت بکشنش بیرون جوری رفتار نکنید انگ ...

درکت میکنمممم😂😂 ولی دنیا برای خودمون خوبه قبول داری 

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.