2777
2789

اونها میرن کلاس خودآرایی. الان بچه ۱۳ ساله رو مامانش میفرسته کلاس خودآرایی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
اونها میرن کلاس خودآرایی. الان بچه ۱۳ ساله رو مامانش میفرسته کلاس خودآرایی

آخه صورت هاشون‌ همه سفید من خودم گندمیم هر کاری میکنم هر کرمی میزنم فایده نداره انگاری صورتم کدر شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم اولش بلد نبودم یادمه خط چشم اینقدر ضایع میکشیدم اصلا قرینه نبود همینجوری میرفتم دانشگاه کم کم یاد گرفتم الته نه حرفه ای

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
آخه صورت هاشون‌ همه سفید من خودم گندمیم هر کاری میکنم هر کرمی میزنم فایده نداره انگاری صورتم کدر شده

باووو. برو بیرون. منم بلد نیستم یه رژ  میزنم و تمام. طرز نگاه و فکر دیگرون هم به کتفم حساب میکنم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

قطعا هرچقدر خوشکل باشی خوشکل تراز تو هم هست

اما شما همونطور که هستی خودتو دوس داشته باش 

و زیبای های خودتو پیدا کن عزیزم و روی اعتماد ب نفست کار کن قطعا ک شمام میتونی با اعتماد به نفس باشی اگر خودتو با دیگران مقایسه نکنی و همه ما نمیتونیم شبیه هم باشیم هر کدوم از ما استعداد های متفاوت و خاص خودمون داریم

باووو. برو بیرون. منم بلد نیستم یه رژ میزنم و تمام. طرز نگاه و فکر دیگرون هم به کتفم حساب میکنم

همه عمل کردن همه شکل هاشون فرق میکنه انگاری فقط من تو خانواده موندم 

خیلی میترسم از فیلر و این چیزا 

باور کن کرم میزنم انگار رو پوستم ماسته

مگه چه نوع کرم پودری میزنی ببین اگه پوستت دهیدراته هست قبلش آبرسان بزن چند دقیقه صبر کن بعد روش کرم پودر بزن اگرم چرب هست با شوینده قبلش بشور ولی باز اب رسان بزن که خوب رو پوستت بمونی بعد چون تابستونه امکان داره عرق کنی رو کل کرم پودرتم پودر فیکس بزن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
همه عمل کردن همه شکل هاشون فرق میکنه انگاری فقط من تو خانواده موندم خیلی میترسم از فیلر و این چیزا

همه عمل نکردن دختررر. فکر میکنی.. هنوزم نچرال قشنگتره . 

چیه میری بیرون یه عده انگار شابلون انداختن رو صورتشون عینهو همدیگه 

چهره ی تو تکه برای خودته نچرالی. قشنگی. شبیه هیچکسی نیستی. همینش خوبه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چرا فکر میکنی باید سفید باشی. گندمی هم قشنگه. اما برو خودآرایی یاد بگیر اگر واست مهمه آرایش.  نیمی از زیبایی زن اعتماد به نفسه. به خودت باور داشته باش. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
پوستم‌ مختلطه ولی تو گرما عرق میکنم پوستم بد میشه

حتما پودر فیکس بزن قبلشم با شوینده بشور آبرسان هم بزن اینجور نمیشه دیگخ