29sareh24 مدیر عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 75 عنوان دوران عقدم | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 37 پست همسرم اومده خونمون امشب راهمون دوره مجبور شد بمونه خیلی خسته بود میگه بیا بخواب پیش من مادرم جای من پذیرایی انداخته میگه حق نداری بری و مطمئن هستم برم تا مدتها اعصاب و روانمو بهم میریزه چیکار کنم از جفتشون خستم 1404/04/20 | 01:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
29sareh24 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 75 خانواده ها باید این افکارشونو دیگه بریزن دورررراون اقا همسرشه شرعا و قانونا یعنی خود خدا هم میگه اوک ... یعنی بحث کاری کردنم نیستا ولی من داغونم دائما در حال رفع کردن قیافه گرفتن یا همسرم یا مادرم و دسته دسته مویی که میریزم
mahana23 عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1400 چرا بقیه نباید درکشونو بالا نبرن و با خودشون نگن وای عروس دوماد ناراحت نشن؟حرفم حرفه ،چه یه کلمه چه ... نمیدونم از خودشون بپرس من والا موافق این عقیده نیستم خودمم
miss_starr عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 9125 تا وقتی نریختن دور یا باید مامانشو ناراحت کنهیا همسرش منطق ب خرج بده و صبر کنه کسی که بی منطقه ناراحتم بشه تبعات کار و رفتار خودشه 💍
29sareh24 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 75 منم تازه عقد کردم شب تولدم موندم خونه همسرم فردا صبح اومدم دیدم مامانم قیافه که اره داداشت ناراحت شد ... من تنها مشکلم مامانمه تنها کسی که کار داره بهم و نمیتونم بیخیال بشم بخدا به لحاظ روانی زجرم میده بعدش
29sareh24 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 75 دیگه رسما زن و شوهر هستین این مسخره بازی ها چیه چقدر این سایت عجیب یکی میگه هنوز همسرت نیست و...😐😐 تمام حرفشم اینه مادر من ک بود تا سر کوچه نمیذاشت برم
miss_starr عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 9125 یعنی بحث کاری کردنم نیستا ولی من داغونم دائما در حال رفع کردن قیافه گرفتن یا همسرم یا مادرم و دسته د ... یه راهو انتخاب کن خودتو خلاص کن اگر عقد نبودی یه چیزی ولی عقدی ،مامانتم با این حقیقت بهتره زودتر کنار بیاد 💍
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 18515 من تنها مشکلم مامانمه تنها کسی که کار داره بهم و نمیتونم بیخیال بشم بخدا به لحاظ روانی زجرم میده بعد ... هرچی اهمیت بدی اجازه دخالت دادی اصلا اهمیت نده کار خلاف شرعی انجام نمیدی که ناراحت بشی بیخیال باش کار خودت بکن مادرت هم 2.3 بار بعدش واسش عادی میشه که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
miss_starr عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 9125 تمام حرفشم اینه مادر من ک بود تا سر کوچه نمیذاشت برم فکرش سنتیه ،خیلیا اینمدلین هنوز تو همین سایتم با کامنت هاشون مشخص شد من نمیگم به مادرت بی احترامی کن ولی اینجوریم داری اذیت میشی مامان من ی بار گفت من نامزد بودم از خجالت فلان،با خنده گفتم اون قدیم بود الانو بچسب 💍