2777
2789
عنوان

دوران عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 37 پست

خانواده ها فکر میکنن قراره عروس همون موقع حامله بشه

واقعا بسه این تفکرات مسخره

انگار نمیتونن جای دیگه تو هر ساعتی باهم تنها باشن 

واقعا که

من خودم دلم پره و زخم خورده از این تفکرات مسخره ام

مامان ۴ تا دسته گل

تو دیگه چجور دختری هستی خب شوهرت را خرش کن با حرف راضیش کن برو پیش مادرت امشب را الخصوص حالا که روت ...

چقدر باید خرش بکنم همیشه داستان همینه ما هرروز نیستیم پیش هم ک اونم خسته شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون همسر عقدی و رسمی و شرعی من هستن شما رو چه حساب میگی همسرت نیست پس چی محسوب میشه

درسته

ولی خودتم قبول داری بعد از ازدواج همه چی فرق میکنه

تا عمر داری پیشش بخواب

ولی نزار ببینه ب مادرت بی توجهی کردی

شما به کی میگین همسر ؟اسمش تو شناسنامشه ،بخاطر ی جشن همسرش نیست ؟

بابااااا حالا شما شدین ملا نقطه گیر؟😂کل پیامو ول کردین چسبیدین ب اون قسمت

من منظورم اینه ازدواج کنن و راحت تر باشن پیش هم

نه با استرس و وای فلانی ناراحت نشه

به حرف خانواده ات گوش نده چون حرف منطقی نمی‌زن که بخوای گوش کنی شما رسما زن و شوهر هستین طبیعی که کنار هم بخوابین بخوای آنقدر به بی منطق بازی خانواده آت گوش کنی اجازه دخالت دادی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چه اتفاقی میوفته همسرش صبر کنه تا مادرشون ناراحت نشه؟

عزیزم چه اتفاقی میوفته اگه مادرش درک کنه که ایشون همسرشه و انقد تعصب از خودش نشون نده 

اگه قرار بود انقد تعصب داشته باشه خب دخترشو عروس نمی‌کرد نمیشه که عروسش کنه بعد نزاره کنار شوهرش بخوابه پس چرا عروسش کرد الان؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چه اتفاقی میوفته همسرش صبر کنه تا مادرشون ناراحت نشه؟

خانواده ها باید این افکارشونو دیگه بریزن دورررر

اون اقا همسرشه شرعا و قانونا یعنی خود خدا هم میگه اوکیه 

اونوقت خانواده کاسه داغ تر از آشن

مثلا اگر فکر میکنن این دو نفر کنار هم باشن کاری میکنن بخوان انجام بدن راس دوازده ظهرم میتونن ،فقط خودشونو گول میزنن

با این افکار و طرز فکر و رفتار فقط زندگی و این دورانو سخت میکنن برای بچه هاشون نسبت به ازدواج سردشون میکنن 

روانش بریزه به هم داغون بشه ولی پیش همسر شرعیش نباشه ،اینه منطق این مدل افراد 

💍

عزیزم چه اتفاقی میوفته اگه مادرش درک کنه که ایشون همسرشه و انقد تعصب از خودش نشون نده اگه قرار بود ا ...

حرف شماهم درسته.ولی وقتی مادرش نمیخواد این موضوع رو قبول و درک کنه

منم تازه عقد کردم شب تولدم موندم خونه همسرم فردا صبح اومدم دیدم مامانم قیافه که اره داداشت ناراحت شده و...گفتم بیخود ناراحت شده اصلا اهمیت ندادم بعدش گفتم ما چند وقت دیگه می‌خوایم بریم سفر گفت نه سفر چی هنوز زوده و...گفتم مگه دیر زود داره رفتیم سفر همون شد دیگه کاری به کارم نداشتم کوتاه نیا چون دارن حرف بی منطق میزنن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خانواده ها باید این افکارشونو دیگه بریزن دورررراون اقا همسرشه شرعا و قانونا یعنی خود خدا هم میگه اوک ...

تا وقتی نریختن دور 

یا باید مامانشو ناراحت کنه

یا همسرش منطق ب خرج بده و صبر کنه

بابااااا حالا شما شدین ملا نقطه گیر؟😂کل پیامو ول کردین چسبیدین ب اون قسمتمن منظورم اینه ازدواج کنن ...

چرا بقیه نباید درکشونو بالا نبرن و با خودشون نگن وای عروس دوماد ناراحت نشن؟

حرفم حرفه ،چه یه کلمه چه ی جمله

💍