2789
عنوان

عشق ممنوع

202 بازدید | 27 پست

دوستان من درگیر عشق ممنوع شدم

دوست دارم نسبت بهش بیخیال شم ولی متاسفانه چون همش هست 

سخته

واقعا حتی ازش فاصله میگیرم توی ذهنم پره

چجوری باید انداختش دور از ذهن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا ممنوع

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خودتو بزار جای همسر اون فرد 

ببین بازم وجدانت میزاره عاشق شی 

که البته عشق نیست هوسه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

توضیحش اذیت میکنمنمیخوام قضاوت شممن از کمبود محبت جذب یکی دیکه شدمکه اونم هر روز کنارمهازش دوری میکن ...

هیچ کس حق نداره کسی رو قضاوت کنه.قضاوت فقط مخصوص خداونده.

چرا میگی ممنوعه؟

اون که همر نداره.نکنه خودت ازدواج کردی؟

خودت متاهلی؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اولاش سخته کم کم کنار میای بعد از یه مدت که وارد یه رابطه سالم شدی کلا فراموشش میکنی و دیگه سختی نمیکشی  من خودم دقیقا یه موقع تویه عشق ممنوعه بودم ولی خدا هوامو داشت نزاشت بیشتر ادامه بدم😊

هیچ کس حق نداره کسی رو قضاوت کنه.قضاوت فقط مخصوص خداونده.چرا میگی ممنوعه؟اون که همر نداره.نکنه خودت ...

اره 

من خیلی روزای سختی داشتم بارها شکنجه شدم از همسرم

یهو به خودم اومدم دیدم چنین فردی همش هوامو داره

اونم ازم دور شد منم دور شد

ولی باز ذهنم پره ازش