2777
2789
عنوان

لطفا قضاوت کنید من حق دارم یا نه

87 بازدید | 8 پست

امروز با دوستم بیرون بودیم  و من پیشنهاد دادم بریم ی جایی از اول  ک رسیدیم شروع کرد غر زدن و بدفازی 

یا گفت من گشنمه یا گفت گربهه یا گفت ی چیز یخ میخوام 

بعدم  گیر داد بریم لب آب ک من گفتم اون خیابون. الان ترافیک شدیده من حوصله ندارم. تو ترافیک رانندگی کنم. دو ساعت طول میکشه برسیم 

بازم بهونه آوردو حرف خودشو. زد 

اخرش رفتیم جای دیگه 

قرار بود فردا بریم کوه نوردی اول صبح 

که  من اومدم خونه دیدم ن واقعا خستم. نمیتونم دو باره دو ساعت دیگه برم کوه.  ب عضله های پاهامم ب خاطر ورزش گرفته کامل  و این باز کلی اصرار و پافشاری کرد که بریم بیا بریم  منم دقیقا دلیلشو توضبح دادم ک نمیتونم و خستم  بزار هفته دیگه 

اخرش گفت من ناراحت شدم نمیخاد

بهش گفتم درک نمیکنی شرایط دیگرانو فقط خواسته خودت مهمه و پافشاری میکنی  ناراحتم میشی.  

حرف بدی زدم؟ یکم عذاب وجدان گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه حق داری ها از یک طرفی ولی اونم گناه داره همش رو حرفاش ن گفتی 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نگاه حق داری ها از یک طرفی ولی اونم گناه داره همش رو حرفاش ن گفتی

اخه حس کردم اون ب نظر من احترام نذاشت حس بدی گرفتم از اول هفته گفتم بریم فلان جا ب محض اینکه رسیدیم شروع کرد بهونه های الکی آوردن.  من. گرممه. من گشنمه. غذا میخوام.  و این حرفا 

بعدش چند بار  پیشنهاد داد ک من واقعا دلم نمیخاست برای نیم ساعت دو ساعت تو ترافیک باشم   ب پیشنهاد اون رفتیم جای دیگه شام 

و من متوجه شدم ک چقدر وقتی کاری ک خودش دلش خواسته رو کردیم خوشحال تره 

مگه  دو نفر نباید باهم توافق  کنند کنار بیان  اینکه من فقط بخوام باهاش سازش کنم عصبیم کرد  به نظر من احترام نذاشت اصلا

اخه حس کردم اون ب نظر من احترام نذاشت حس بدی گرفتم از اول هفته گفتم بریم فلان جا ب محض اینکه رسیدیم ...

اگر به توافق اون رفتین شام که خوبه 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اتفاقا شما بیشتر مخالفت کردی نسبت به هر چیزی

من ار اول هفته بهش گفته بودم بریم فلان جا و خیلی ناراحت شدم ک وقتی رفتیم شروع کرد بهونه آوردن  بلافاصله هم گفت بریم فلان جا 

خب از اول بگه من دلم میخاد بزم اونجا 

و چرا من. همش باید مطابق خواست اون رفتار کنم  نتونست ب ی پیشنهاد من احترام بزاره اگه اون میخواست تو ترافیک وایسه. رانندگی کنه اوکی بودم میرفتم  باید شرایط منم در نظر بگیره 

راجب این مورد اصلا حقو بهش نمیدم 

اما بعدش شاید. درست بگین