2777
2789
عنوان

آزمایش خون

162 بازدید | 27 پست

یه سوال داشتم نصف شبی نگران شدم تو آزمایش خونم آلکالین فسفاتاز خیلی بالا زدم اینترنت چیزای بدی نوشته کسی تجربه داره اچ دی ال کلسترول پایینه تو ادرارم زده خون مشکل از چیه کسی می‌دونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه انزیمای کید چطورن ؟

مثل ast و alt

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

نه نبودم

درجه اش چقده باید بالای ۶۰ باشه من دو روز پیش جواب ازمایشم اومد کلسترون HDL۴۷بودم دکتر نگفت مشکلیه تازه ۲۳سالم هست 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تهران هستی ؟

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

حتما باید بری متخصص گوارش که در زمینه کبد فعالیت کنه 

اگر تهران هستی پیش دکتر علویان برو منتها چون مطبش خیلی شلوغه برو پیش دکتر سید مجیدی تو ونک هست حتما پیگیر باش کبد خیلی خطرناکه و ناگهان بدون درد از کار میفته