2777
2789
عنوان

کولیک

75 بازدید | 12 پست

سلام مامانا دختر من ۳۸روزشه کولیک داره مدااام جیغ میزنه قطره کولیف دادم کولیکید،کیدومک،عرق نعنا،حوله گرم،هرررکاری که فکرشو بکنید کردم فقط با استامینوفن چند ساعت آروم میشه که اونم میگن خیلی ضرر داره چیکار کنم پس؟؟

عرق نعنا ک اصصصصلا نده. 

بدترش میکنه. 

دختر من تا سه ماهگی همش جیغ میزد و گریه میکرد. 

داروهای کولیک اصصصصلا روش جواب نمی‌داد، ن خارجی ن ایرانی. در نهایت ی پزشک فوق تخصص گوارش اطفال شیر خشک رژیمی بهش داد،خوب شد سه روزه. 

بچم الرژی ب پروتئین گاوی داشت و دکترای قبلی تشخیص نمیدادن. 

بنظرم بچه رو ببر پیش فوق تخصص گولرش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم روی دستت به حالت روشکم بخوابونش و تکونش بده و صدای سشوار ( میتونی از تو گوگل  ضبط شده هم بیاری )هم ارومش میکنه 

یه مدت اینجوری هست کم کم درست میشه 

خودت نم اگر شیر میدیربهش اصلا چیزای نفاخ نخور که بدتر میشه

قطره اینفاکول هم واسه کولیک خوبه

صدای سفید براش بزار اروم میشه مثل صدای سشوار جارو برقی از گوگل دانلود کن اینارو دکترم میگفت بهم واسه کولیک پسرم

در کل کولیک دوره داره تا سه چهار ماه باید مدارا کنی

مرسی عزیزم،۴تا دکتر بردم گفتن طبیعیه،سونوگرافی هم بردمش سالمه خداروشکر

منم 5 تا دکتر بردم، میگفتن چیزی‌ نیس، طبیعیه و اینا. 

شیشمین دکتر جیغای بچمو آروم کرد. 

الانم ی سالشه، 6 ماه دیگه رژیم غذایی و شیرش ک رعایت بشه، دیگه خوب میشه. 

ولی اگه الان رعایت نشه و الرژی خفیف نباشه مث دختر من،ممکنه الان بگذره، ولی تو بزرگسالی اذیتش کنه دوباره