2777
2789
عنوان

به روش خودش رژم رو پاک کرد

431 بازدید | 38 پست

عطر تلخ و سردش که با بوی سیگارش مخلوط شده بود پیچید تو بینیم و یهو من از دنیای دخترونم خدافظی کردم😑😂

یه زمانی جدی ترین مسئله زندگیم و دغدغم همینا بود که صبح تا شب زیر پتو کور میشدم با خوندنشون😂😂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

🤣🤣🤣🤣🤢

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ومنی،ک هنوزم میخونم این چیزارو

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

شال آبیمو که هارمونی خاصی با رنگ چشمام داشت رو روی سرم انداختم و از توی آینه بوسی برای خودم فرستادم و سوار لامبورگینیم شدم و تا خود دانشگاه تخته گاز رفتم

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
من الانم زیر پتو تا مرز کور شدن رمان میخونم😂

رمان هیچ کسان پادشاه رو بخون

تک جلدی نوشته لیلی

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩