2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 112 پست
تو رل نداشتی

خیر سرم گفتم از راه شرعی وارد بشم خدا راضی باشه 

دیدم خدا خودش منو واگذار کرده ب خودم 😅😅😔

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته ب ان میخندم 👩‍🦯

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان تنهایی یعنی

تنها بی کس غریب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تو رل نداشتی

اسی دانشگاه نرفتی؟؟؟

خیر سرم گفتم از راه شرعی وارد بشم خدا راضی باشه دیدم خدا خودش منو واگذار کرده ب خودم 😅😅😔خنده تلخ ...

الهی میدونم منم همینم   ضررنکردی رل هیچی توش نی  بااحساسم بازی کرد رفت گفت میخامت  دردشو من میکشم اون عشق حال   بخدا ک نفسم بالانمیاد ۵روزه  بلاکش کردم  خیانت کرد پشیمونم نشد طلبکارم بود    راحتی ک حداقل شکست نخوردی   

الهی میدونم منم همینم ضررنکردی رل هیچی توش نی بااحساسم بازی کرد رفت گفت میخامت دردشو من میکشم او ...

منم دوستامو میدیدم ک ی روز اشک ی روز غم داشتن درسته باهم خوش بودن ولی همه بازی خوردن چ سواستفاده ها نشد ازشون منم بخاطر همین چیزا نرفتم طرفش 

از طرفی دختر حساسی هم هستم زود وابسته میشم خودمو میشناسم آدم نیستم بدرد این جنگولک بازیا نمیخوردم😅😅😅

ن دیپلم

برو فروشندگی کن یا منشی مطب شو اگه خانواده ت راضی هستن 

نمون تو خونه 

برو پیش خیاطی حتی شده رایگان صبح تا ظهر 

یا بعدازظهرا دکمه بزنی براش یا اتوکار بشی لااقل ۴نفر آدم رو میشناسی ۴نفر آدم میبیننت