2777
2789
عنوان

لباس خاستگاری

317 بازدید | 12 پست

شما وقتی خاستگار بیاد چی میپوشین عکسی دارین بفرسین...

کوتاه بلند مجلسی ساده

و موقعی ک فقط مجلس خاستگاری خانما هستن چی میپوشین

تیشرت تو خونه ای یا مجلسی ؟

من معمولا خیلی عادی میرم خاسم بپرسم چجوری باید باشه

😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به جو خونه و عقاید طرفین داره 

من معمولا راحتم 

ولی دیگه تیشترت و تو خونه ای نه😳😳😳 

یه لباس شیک و خوشکل معمولی یعنی جینگول زیاد نباشه میپوشم 🤔 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

وقتی خانمها تنها بودن یه کت اسپرت با شلوار میپوشیدم.

موقعی هم که مرد بود که چادر سفید گل دار   

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

من که خواستگاریم ۱۴ سال پیش بود 😁ولی خواهرم یک ماه پیش یه کت بلند پوشید با تاپ وشلوار سفید....وروسری کرم واسه مجلس خانما هم به نظرم تاپ ودامن بپوشی،بهتره.البته اگه خیلی لاغری بلوز ودامن بپوش.

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺

بهتره طبق فرهنگ و رسوم خانوادتون بپوشی و حتی الامکان راحتتر و بازتر. مثلا تو جمع زنانه بلوز و شلوار یا تاپ و شلوار. یا وقتی مردا هستن مانتو کوتاه یا تونیک و شلوار. که خانواده پسر بدونن تو خونه بابات چه اندازه آزادی داری و نتونن بعدنا زیاد محدودت کنن.