2777
2789
عنوان

شما هم غذایی نذری زیاد دور ریختید

457 بازدید | 37 پست

همین الان 8 تا غذای نذری دست نخورده تو یخچال هست که باید بریزم دور ، چند روز پیش واسمون اوردن ، عدس پلو و قیمه با برنج هندی قابل خوردن نیست ، قبل از اون هم 4-5 تا ریختم دور ، متاسفانه اسراف هست ولی بعضی ها نذر دارن ، حتی اگر پول ندارن برنج هندی خالی دست مردم بدن ، کسی هم نمیخوره واقعا 

نگرفتم ولی خب این همه رو میدادید به کارگری کسی 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراریختی دور میدادی به مستحق اخه

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

عزیزم خب شما که میدونستید قراره بمونه اون نذری رو میدادید به یکی دیگه، میدادید به فقرای توی خیابون

به نظرم گناه هست دور ریختن نذری

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

همون لحظه نمیگرفتی یا اینک گرفتی میدادی نیازمند

واقعا اسراف بکنار گناه کردی چون هستن افرادی ک چشمون ب نذری بود اون ایام..

من میگرفتم وبخاطر اینک سوتفاهم پیش نیاد میدادم بقیه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بعضی نذریا رو خدا نصیب نکنه😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱