2777
2789
عنوان

راه پیشرفت تو خانواده فقیر چیه

264 بازدید | 28 پست

کاراموز وکالتم 

تنها کاری که کردم تو زندگیم همینه 

چند صد سال کار کنم تا بتونم یک پی کی بخرم؟!چند صد سال کار کنم تا دندونامو درست کنم؟

پیشرفت تو این خانواده خیلی سخته 

تازه کرایه خونه  شونم هم دارم میدم 

ایشالا خدا برات جبران میکنه..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همون کرایه خونه شروع کن وقتی ندادی میتونی بری خونه خودت مستقل بشی ببین خانواده شما مثل باتلاق هست بخواهی توش بمونی هر دست و پا زدنی خودت رو بیشتر می‌کشه داخل بکن بیا بیرون فقط راهش همینه

عزیزم باریکلا بهت

چه اراده ای شغل خوبی هم داری کمک کن پولام برکت میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از همون کرایه خونه شروع کن وقتی ندادی میتونی بری خونه خودت مستقل بشی ببین خانواده شما مثل باتلاق هست ...

اخه کرایه شون ماهی ۵تومنه میخوام بااون بکجا برسم!اگه مستقل شم هزارتومنم نمیتونم جمع کنم همش باید خرج خوراکم کرایه خونه اب برق گاز بدم اینجا حداقل بعضی چیزا مفتیه