2821
2789
عنوان

شلوار دمپا

160 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبین

من قدم کوتاهه بعد یه شلوار دمپا گشاد خریدم خیلیم خوشگله پایینشم روش کار شده، دلم نمیاد کوتاهش کنم 

ولی از طرفیم اگه بخوام مثلا برم مهمونی خیلییی وحشتناک میشه کلا به زمین میخوره پایینش

ولی بیرون با کفش لژ دار میپوشم خیلیی خوشگل میشه

چیکار کنم بنظرتون کوتاهش کنم؟ 

اگه نمیشه و همه طرحش خراب میشه کوتاه نکن با کفش لژدار یا پاشنه بلند اگه میپوشی بپوش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خراب میشه ولش کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

وای شوار بوتکات خیلی قشنگه رو پنجه راه برو

🤣🤣🤣وای دلم فکر کن یکی بیاد جلوت رو پنجه راه بره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ن خب شلوار بلنده مشخص نیست پاهاش

بآور کن ضایع ست عین فنر هی بالاپایین میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز