2777
2789
الهی آمین برا دوتامون این ماه بشه

الهي آمين،حتما انشاءالله عيديمونو از خدا ميگيريم

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از ۱۲تا ۱۸ میرم اقدام  ۵ ماهه تو اقدامم

شماچراباردارنشدی؟تحت نظردکتری؟

آدمهابرای هم سنگ تمام میگذارند!نه آنجاکه کنارشان هستی،نه؛آنجاکه زیرخروارهاخاک خوابیدی سنگِ /تمام/رامیگذارندومیروند........!!!!

منم اقدامم ۳ روز دیگه مشخص میشه 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

منم تو اقدامم. البته سونو شکم و لگن رفتم همه چی اوکی بوده شوهرمم از کامل خون واسپرم داد اوکی بودولی واریکوسل گرید دو داشت دکتر گفت چون از اسپرمش خوبه اقدام کنید. از خون دادم همه چی اوکی بود بجز تیروییدم که کم کاری خفیف دارم6.7 وگرنه همه چی خوب بود. دکترغدد بهم روزی نصفی قرص داد گفت دوماه بخورم واقدام نکنم. دکتر زنان همونو روزی یدونه داد وگفت اقدام کنم. والا گیج شدم  روزی نصفی میخورم و اولین ماه اقداممه و20ام باید مریض شم امید بخدا. راستی نوبت دندونپزشکیم تو فرودین بهم داده که شوهرم گفته تا دندونامو چکاپ نکنم و درست نکنم اقدام نمیکنیم ولی گفتم من که به این زودی باردارنمیشم حالا این ماه و بریم 

شماچراباردارنشدی؟تحت نظردکتری؟

نمیدونم آخه من شوهرم همیشه پیشم نیست

۱۴ روز پیشمه روزای تخمک گذاری رو از دست میدادیم

این ماه رفتم دکتر مشکلی نداریم بهش گفتم عجله دارم کلومیفن داد بهم