2777
2789
عنوان

توقع من زیاد یا ایشون بی محبتن

175 بازدید | 13 پست

چند روز دندونام در حد مرگ درد میکنه جفتشون ب عصب رسیدن اینکه شبا تا صبح بیدارم عذاب میکشم ایشون تا صبح راحت میخوابه البته قرص و دارو تهیه کرده دیروزم دکتر برده. ولی عصر که ازسرکار اومد ناهارشو خورد خوابید حتی سفره هم جمع نکرد.. خسته بود.. تا الانم درازکشیده تیوی میبینه منم تو اتاق درازکشیده..خونه هم داغون شتم هم نداریم.. حتی ی تعارفم نمیکنه پاشه شام بزاره یا حتی بخره.. ایشون کلا بی محبتن از رفتارش خسته شدم.. یکی از علت های دندون دردم همین رفتاراش انقد فکر وخیال کردم زد ب اعصابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله چی بگم .بازم خوبه میبره دکتر و دارو میخره .همیشنم نعمت

اره تو این چیزا مشکلی نداره ولی خب ن محبت کلامی نه حوصله حرف زدن با مارو.. حالا یه مشتری بهش زنگ بزنه جانم جانم گفتنش براه

نه به نظرم دیگه تو داری بیش از بزرگش میکنی شوهر منم مثل تو هست دیگه کم مپنده بهش بگی بیا به جای من عذاب بکش همه دندون درد و تجربه میکنن تقصیر شوهرت نیست که مراقب دندونات نبودی پ الات درد میکنه مسکن بخور پ تحمل کن ببخشید یه لحظه کارای شوهرم یادن اومد اعصابم خورد شد

یا بی محبته یا بلد نیس رودرواسی نکن بهش بگو شرایطت اینه و باید درک کنه کمک کنه

کلا خانواده بی محبتی داره.. ولی خب دلیل نمیشه.. چون دیدم رفتارشو با زنها و دخترهای هرزه.. ازش متنفرم 

نه به نظرم دیگه تو داری بیش از بزرگش میکنی شوهر منم مثل تو هست دیگه کم مپنده بهش بگی بیا به جای من ع ...

نه عزیزم ایشون کلا نسبت ب من بی محبتن.. تاپیک های قبلمو بخون متوجه میشی چی کشیدم.. دکترم خودش ی تعارف الکی کرد دید دارم گریه میکنم خودم خواستم منو برد وگرنه خیییلی دلمو شکونده محبتی نداره

مقایسه ممنوع

ایشون کلا بی محبتن.. حتی کرونا گرفتم افتادم گوشه خونه نه یه غذایی نه کمپوتی بخدا بحث شکم نیست چون من اصلا ادم شکمویی نیستم بحث احترام.. باز با اون حالم پامیشدم غذا درست میکردم.. بابام اومد دید حالم خیییلی بد.. پوستم کبود شده بخاطر پایین اومدن اکسیژن خونم منو بردکتر بستریم کردن.. حتی موقع ترخیص نیومد وقتی ام منو دید هیچی نگفت ولی بچه رو برداشت برد وسیله خرید براش.. من ادم کینه ای نیستم ولی همسرم منو کینه ای کرده

ایشون کلا بی محبتن.. حتی کرونا گرفتم افتادم گوشه خونه نه یه غذایی نه کمپوتی بخدا بحث شکم نیست چون من ...

میدونم درکت میکنم. مردهای اینجوری زنو پیر میکنن. ولی بحث مقایسه با پدرت رو گفتم. نابجاست هرکی یه اخلاق داره. یه خوبی یه بدی

همه مثل هم نیستن ایا ما خودمون کاملیم. ایراد نداریم. ولی واقعا کاری ندارم همسرتون واقعا بیخیاله. بهتر نیست باهاشون در میون بذاری نیازهاتو .شاید جواب داد

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

میدونم درکت میکنم. مردهای اینجوری زنو پیر میکنن. ولی بحث مقایسه با پدرت رو گفتم. نابجاست هرکی یه اخل ...

نه هزار بار گفتم با گریه با خنده با شوخی.. با وجود هزار بار خیانت هاش با نهایت پرویی میگه محبت کنی محبت می بینی.. دل من شکسته دیگه تلاشی نمیکنم برای این زندگی

نه هزار بار گفتم با گریه با خنده با شوخی.. با وجود هزار بار خیانت هاش با نهایت پرویی میگه محبت کنی م ...

ای داد بیداد این خانه از بنیان خراب است.

چرا اخه خیانتو کجای دل بذاریم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

خیلی دیگ داری گیر ک نه ولی توی ذهنت بااین توقعات داری زندگی خودت و اون بیچاره رو خراب میکنی و خودتو مظلوم و اون و ظالم نشون میدی.احتمالا سنت پایینه یا کمبود داری یا تو خانواده خیلی لی لی ب بابات گذاشتن