2777
2789
عنوان

اون خانم که شوهرش گم شده بود

197 بازدید | 14 پست

تاپیکش تو پربازدید ها بود چی شد چرا تاپیکش نیست

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیدا شد شوهرش؟

نمیدونم منم اومدم دیدم تاپیکش ترکیده ولی می‌گفتند تاپیکش فیکه.راست و دروغ‌ش رو دیگه نمیدونم.الله علم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نمیدونم منم اومدم دیدم تاپیکش ترکیده ولی می‌گفتند تاپیکش فیکه.راست و دروغ‌ش رو دیگه نمیدونم.الله علم

واقعا چ حوصله ای دارن میان دروغ میگن؟که چی بشه جقدر باید بیکار باشی😒

واقعا چ حوصله ای دارن میان دروغ میگن؟که چی بشه جقدر باید بیکار باشی😒

نمیدونم دوست دارند هر کاری کنند که تو پربازدیدها باشند انگار تاپیک‌شون پربازدید باشه بهشون پول میدند

کاش دروغ باشه.من چقدر غصه خوردم ودعا کردم.

نمیدونم.الله اعلم .کاربرای اینجا رو نباید زیاد جدی بگیری