فرشتهm71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 27340 عنوان ختم حاجتروایی 🩵🩵🩵 78 بازدید | 5 پست به نیت فرج امام زمان عجل 🌷حاجتروایی خودتون و بان. ی🌷 جزهای باقی مونده / ۲۵ / ۲۶ / ۲۷♥امرزش اموات و گناهان♥مهلت تا فردا شب 🌙 السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺 1404/04/19 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشتهm71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 27340 دیگه بهش اعتقاد ندارم منم یه مدت نداشتم عزیزم ولی بعد دیدمهیچ راهی دیگه نیست هنوزم همین قرآن خوندناست ک دردی درمون میکنن السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
gjobfi9f عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 560 منم یه مدت نداشتم عزیزم ولی بعد دیدمهیچ راهی دیگه نیست هنوزم همین قرآن خوندناست ک دردی درمون میکنن چی میگی چند ساله دارم خدمت میکنم توبه کردم هرچی فکر بکنی ولی نمیشه
فرشتهm71 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 27340 چی میگی چند ساله دارم خدمت میکنم توبه کردم هرچی فکر بکنی ولی نمیشه منم ۳۳ سالمه و همه ی راه های دیگه رو رفتم همه کاری کردم وحشتناکترین کارها ولی باز برمیگردیم به همین السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
bahar_33 عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 99 سلام دوستم داخل یه تاپیک چند سال پیش زده بودین ختم دروغه؟ الان که خودتون ختم گرفتید حاجت گرفتید ممنون میشم جواب بدین انشالله حاجت رواشی