من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
از طرز نگاه کردنشونم میشه فهمید. به قول معروف میگن حسود چشماش حسادت رو داد میزنه
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
اینکه بخواد منکر موفقیت هات هم بشه هست؟ مثلا میگی تو فلان درس نمره ۲۰ گرفتم تعجب کنه و پشت سرت بگه ا ...
اره اینکه خیلی مشخصه
تو دانشگاه یکی از دوستام مدام خودشو با من مقایسه میکرد اونم بیدلیل. مثلا من یه چیزی میخریدم میگفت منم قبلا داشتم یا مثلا هرکسی تو دانشگاه بهم پیشنهاد میداد اونم سریع شروع میکرد میکرد که آره منم خیلی بهم پیشنهاد میشه و فلان/:
دونفرشونم که اصلا حرف که میزدم انگار با چشماشون داشتن منو میخوردن. یکیشونم انقدر چشماش شوره که هروقت بهم خیره میشه یه بلا سرم میاد