2821
2789
عنوان

بنظرتون

40 بازدید | 6 پست

ازدواج نکردن یا دیر کردن بهتره ولی با فردی که از لحاظ مالی به شما‌بخوره و از لحاظ خط فکری 

یا ازدواج زودتر با کسی که سطح مالی پایین تری داره از شما و شاید اونقد فکرتون با هم هماهنگی نداشته باشه ولی از لحاظ تحصیلی چرا هر دوتون هم بخاین اپلای کنید

۲۴ سالمه همچین شرایطی برام پیش اومده طرفم از لحاظ فرهنگ و یکسری تفکرات و مالی تفاوت داره و این بهم استرس وارد میکنه

چیکار باید کنم ؟ مشاوره ازدواج ؟ 

آره مشاوره ازدواج بهترین گزینست

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ولی بعدش بچه دار میشدم چون سن بره بالا هم خودت حوصله ات نمیمونه هم ممکنه دوراز جون بچه دار نیشی ...

بنظرت بازم کیس مناسب پیدا میشه؟ اگر یه رابطت موفق نباشه؟ به ازدواج ختم نشه مثلا